Cântăreţul DMS, acuzat de hărţuire! Roxana, fosta lui iubită: „Mă urmăreşte în trafic şi mă ameninţă că îmi ia copilul”

Publicat: 18/01/2013 | 17:16

Roxana Sârbu a dezvăluit că viaţa ei a devenit un adevărat coşmar din cauza bărbatului cu care are un copil. Cântăreaţa a declarat că acesta o hărţuieşte şi o urmăreşte.
 

Transfigurată de spaimă, tânăra de 27 de ani s-a transformat într-o femeie traumatizată. Vinovat de aceste lucruri s-ar face omul de afaceri Marcel Sârbu, cunoscut sub numele de scena DMS.

Roxana a povestit că fostul cântăreţ a obligat-o să-i cedeze custodia ameninţând-o.

Mi-e frică de el. Mă urmăreşte în trafic. Sunt o femeie singură. M-a obligat să semnez o convenţie că-i dau custodia copilului. Cred că toate aceste lucruri o să se termine şi o să uităm. Aştept aceea zi când va fi linişte în jurul copilului meu„, a declarat Roxana.

Roxana şi Marcel Sârbu au fost împreună timp de 5 ani. După ce au făcut un copil, lucrurile nu au mai funcţionat.

Mi-am dorit ca fiica noastră să aibă parte de ambii părinţi. Nu i-am interzis niciodată să petreacă timp cu fiica lui, dar nu pot să-i răspund la miile de telefoane. Am un serviciu şi trebuie să ţin de el. M-am săturat să mă urmărească în trafic. Azi, am dat 3 telefoane la poliţie ca să scap de el. Nu ştie unde stau. Când eram împreună, era violent verbal, de celelalte nu vreau să deschid subiectul„, a spus Roxana, la Poveştiri Adevarate.

Pe de altă parte, Marcel susţine că Roxana nu urmărete alteceva decât banii lui şi că fetiţei i-ar fi mult mai bine lângă el. De când s-a lăsat de muzică, bărbatul s-a făcut om de afaceri şi are un club în Capitală.

Viorela Precupaş
 

Citește și...