Cântăreţul GEORGE a spus totul în direct despre relaţia sa cu OANA ZĂVORANU: „S-a întâmplat…“

Publicat: 28/04/2017 | 18:44
Cântăreţul GEORGE a spus totul în direct despre relaţia sa cu OANA ZĂVORANU: „S-a întâmplat…“

Artistul George a decis recent să povestească un episod mai puţin cunoscut din trecutul său. Acesta a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Oana Zăvoranu, în care s-a trezit peste noapte că se regăseşte.

George a aflat şi el că este într-o relaţie cu Oana Zăvoranu, acum ceva timp, iar vedeta a povestit totul în direct, în cadrul unei emisiuni TV. Din câte se pare, Oana Zăvoranu ar fi lăsat să se înţeleagă că se iubeşte cu George, iar despre toate acestea George a dat toate detaliile.

„S-a întâmplat odată la Acces Direct. Fix în perioada în care divorţasem de fosta soţie. A început să vorbească acolo cum că eram împreună. Oamenii au crezut în momentele alea. Atunci s-a interpretat că eram împreună. A fost o situaţie penibilă. M-am trezit cu toată treaba aşa.

Am avut nişte cereri indecente. Am primit câteva. Nu pot să spun de la cine. (…) Mi-a zis că ştie că… eram într-o zi cu gaşca la repetiţie şi m-am trezit cu o fată peste noi. A întrebat de mine şi a zis că vrea să ne cunoaştem. Gen: ‘Vreau să ne cunoaştem mai bine’. Eu n-am înţeles. Apoi a repetat. A zis că vrea să ne cunoaştem mai bine, că vrea o noapte. (…) Da, era persoană publică“, a mărturisit George, în cadrul emisiunii moderate de către Dan Capatos.