Acasă » Știri » Caracatita neagra a prafului alb a ajuns in Romania! Ce legaturi are fostul presedinte al Frantei cu sotului Mariei Marinescu!

Caracatita neagra a prafului alb a ajuns in Romania! Ce legaturi are fostul presedinte al Frantei cu sotului Mariei Marinescu!

De: Cancan 11/09/2014 | 00:32
Caracatita neagra a prafului alb a ajuns in Romania! Ce legaturi are fostul presedinte al Frantei cu sotului Mariei Marinescu!
Maria Marinescu si Frank in vremurile bune

Dosarul in care apare si numele sotului Mariei Marinescu, Frank Colin, incepe sa capete alte dimensiuni. In ultimele luni, anchetatorii au descoperit o caractita neagra a prafului alb, iar in dosar apare si numele fostului presedinte Nicolas Sarkozy.

In luna martie a anului trecut, sotul Mariei Marinescu a fost arestat pe aeroportul din Paris, fiind acuzat de trafic de droguri. Mai exact, pe 19 martie 2013, un avion a fost oprit pe aeroportul din Punta Cana (Republica Dominicana), iar dupa perchezitie s-au gasit 36 de valize, care insumau 680 de kilograme de cocaina. In acel moment, trei membrii ai echipajului, dar si Frank Colin, au fost anchetati, iar mai apoi trimisi in judecata. Dintre cei patru, in acest moment, numai sotul Mariei Marinescu se mai afla in inchisoare, restul fiind eliberati.

Frank, Maria si copilul lor
Frank, Maria si copilul lor

La mai bine de un an de la captura, probe socante din dosar au fost scoase la iveala de cotidianul francez „Le Monde”. Jurnalistii francezi sustin ca un judecator de instructie din Marseiile, Christine Saunier-Ruellan, cerceteaza conditiie in care au avut loc mai multe zboruri private cu aeronava in care s-a gasit incarcatura de droguri. Mai exact, expertul in aeronautica a refacut traseul avionului pana in momentul in care a ajuns in Punta Cana.

 

Zboruri de peste 330.000 de euro!

Armata din Punta Cana a gasit 680 de kilograme de cocaina intr-un avion
Armata din Punta Cana a gasit 680 de kilograme de cocaina intr-un avion

Astfel, ea a descoperit ca in perioada decembrie 2012-februarie 2013, avionul Falcon 50 d’Afflelou, a efectuat mai multe zboruri in diferite colturi ale lumii, avandu-l la zbor pe Nicolas Sarkozy, fostul presedinte al Frantei in perioada mai 2007-mai 2012. Prima cursa a avut loc intre 9 si 11 decembrie 2012, atunci cand Sarkozy a calatorit la Doha, pentru a participa la Forumul international al Sportului. Inchirierea mijlocului de transport a costat 95.000 de euro. A doua calatorie a avut loc intre 30 si 3 februarie, atunci cand fostul presedinte american a calatorit la New York. 

nicolas sarkozy

Al treilea zbor a fost efectuat catre Emiratele Arabe, pentru ca Sarkozy sa participe la Forumul Global al pietelor emergente, organizata de Banca Nationala din Abu-Dhabi. In aceasta calatorie, fostul presedinte francez a fost insotit de logodnica lui, Carla Bruni. Toate cele trei deplasari au fost facilitate de Pierre -Marc Dreyfus, al doilea arestat in dosarul ” Cocaina in aer”, care a fost eliberat anul acesta. De asemenea, anchetatorii au descoperit o adevarata caracatita, insa probele stranse nu sunt, momentan, concludente. Toate zborurile lui Nicolas Sarkozy cu aeronava in care au fost gasite aproape 700 de kilograme de cocaina au fost platite de firma Lov Group , care apartine unui influent om de afaceri, Stéphane Courbit. Cele trei calatorii au costat peste 330.000 de euro, iar banii au mers in conturile unei alte companii, SNTHS.

nicolas sarkozy

Avocatul Lov Group a declarat pentru Le Monde ca firma a platit deplasarile lui Nicolas Sarkozy pentru ca acestea erau menite sa ajute la crearea unui fond de investitii, in care urma sa fie implicat si fostul presedinte francez. Acelasi avocat a cerut judecatorilor ca actele confiscate in urma perchezitiei la sediul companiei sa fie inapoiate, dar si numele lui Nicolas Sarkozy sa nu mai fie implicat in nici un fel in acest dosar de trafic de droguri. Aceeasi companie, Lov Group, a finantat in trecut cateva campanii de promovare ale lui Sarkozy. In ciuda cererii avocatului, surse demne de incredere au declarat pentru „Le Monde” ca anchetatorii lucreaza la deschiderea unui dosar impotriva fostului presedinte francez.

 

Ce s-a gasit in telefoanele arestatilor!

Frank Colin in inchisoarea din Franta
Frank Colin in inchisoarea din Franta

Imediat dupa ce a fost interceptata marfa, armata din Punta Cana a arestat trei membri ai echipei, dar si pe Frank Colin. Tuturor li s-au confiscat telefoane, iar dupa cautari amanuntite s-au gasit numere ale multor personalitati. De asemenea, in telefonul sotului Mariei Marinescu, anchetatorii au descoperit un numar de telefon care era salvat in agenda cu numele de „DJ Sarcosy”, care era, de fapt, apartinea fiului fostului presedinte, Pierre Sakozy.

 

CITESTE SI:

Anuleaza divortul! Cea mai dezbatuta despartire din Romania s-a transformat in impacarea anului! Ce vedeta ramane casatorita!

Adio, dar raman cu tine! In pragul divortului de Maria Marinescu, Frank Colin se destainuie: „Am sa o iubesc toata viata..”

Cine este Frank Colin!

Frank Colin si Maria Marinescu s-au casatorit in 2009, aflandu-se momentan in plin proces de divort
Frank Colin si Maria Marinescu s-au casatorit in 2009, aflandu-se momentan in plin proces de divort

In 2009, Maria Marinescu anunta ca se casatoreste cu un fost luptator in legiunea straina, actual om de afaceri francez, Frank Colin. Cei doi au facut cununia civila in Romania, iar cea religioasa si petrecerea in Franta. In 2010, Maria l-a adus pe lume pe Levin, iar viata celor doi parea perfecta. In varsta de 40 de ani, Frank a fost mereu o persoana discreta, care a incercat sa se fereasca de camerele de luat de vederi, dar si sa participa la evenimente publice. De asemenea, acesta a fost mai mereu plecat in strainatate cu afaceri, fara sa marturiseasca vreodata cu ce se ocupa mai exact. Inainte sa o cunoasca pe creatoarea de moda, afaceristul, a carui avere se ridica la cateva zeci de milioane de euro, a avut o relatie de cateva luni si cu Andreea Raicu.

Maria Marinescu si Frank Colin s-au casatorit in 2009 si au impreuna un baietel
Maria Marinescu si Frank Colin s-au casatorit in 2009 si au impreuna un baietel

In primavara acestui an, Maria si Frank anuntau ca vor divorta la notar, iar afaceristul declara atunci ca nu mai doreste ca mama fiului sau sa fie implicata intr-un asemenea scandal. Miercuri, Maria ar fi trebuie sa se prezinte in instanta, unde, cel mai probabil, s-ar fi si desfacut casatoria. Surpriza, insa. Cu nici 24 de ore inainte, vedeta a declarat pentru CANCAN.ro ca a decis sa mai acorde o sansa mariajului ei si ca are de gand sa isi retraga actiunea din instanta.

 

Claudia Balan

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al lui Nicolae Ceaușescsu
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei recolte bogate
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Vero Căliman a plecat din București! Ce a făcut fosta Fetiță Zurli la câteva luni după ce a părăsit Gașca Zurli
Vero Căliman a plecat din București! Ce a făcut fosta Fetiță Zurli la câteva luni...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare.
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Victorie ISTORICĂ pentru România. Europa a spus Da: Suntem aici pentru a sărbători
Victorie ISTORICĂ pentru România. Europa a spus Da: Suntem aici pentru a sărbători
Băutura demult dispărută din România. Era cea mai populară pe vremea bunicilor
Băutura demult dispărută din România. Era cea mai populară pe vremea bunicilor
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...