Care a fost ultimul mesaj al sopranei Adriana Mesteș, înainte să moară. Nimic nu prevestea tragedia

Autor:
Publicat: 26/08/2020 | 22:42
Care a fost ultimul mesaj al sopranei Adriana Mesteș, înainte să moară. Nimic nu prevestea tragedia

Zi de doliu în lumea muzicii românești, după ce soprana Adriana Mesteș a fost găsită fără suflare în locuința sa din Capitală. Vecinii acesteia au alarmat oamenii legii, din cauza mirosului puternic de cadavru pe care îl simțeau, de 3 zile.

Soprana Adriana Mesteș a fost găsită fără suflare în locuința sa din Capitală. În urmă cu doar câteva minute, polițiștii au spart ușa aprtamentului în care aceasta locuia, în zona Prosper și au găsit-o fără suflare. Vecinii spun că de 3 zile simțeau un puternic miros de cadavru, venind din locuința sa.

În momentul în care au pătruns în apartamentul sopranei Adriana Mesteș, polițiștii au găsit mizerie și pe ea, fără suflare, după cum au spus vecinii, pentru CANCAN.RO.

Ultima postare a celebrei soprane Adriana Mesteș

Pe contul său de Facebook, Adriana Mesteș fusese activă în urmă cu 6 zile, atunci când făcuse și ultima postare. Aceasta postase un scurt clip video cu păsări de tot felul, pesemne că era o mare iubitoare de vietăți, după cum putem deduce și din fotografia de profilul său de pe rețeaua de socializare, în care se află un câine.

„Bucuria de a-ți trăi viața cu înțelepciune …O calitate care nouă ne aparține tot mai puțin … 🐝🐞🌶️🍀🍒…” a scris soprana, în ultima ei postare.

Moarte similară cu cea a Cristinei Țopescu și a lui Costin Mărculescu

Moartea celebrei soprane Adriana Mesteș se aseamănă foarte mult cu morțile lui Costin Mărculescu și Cristinei Țopescu. Toți 3 erau mari iubitori de animale, toți 3 au murit singuri și au fost descoperiți în stare de putrefacție, după câteva zile de la tragedie. Pentru moment, nu se cunosc cauzele morții sopranei Adriana Mesteș. Despre aceasta, vecinii spun că nu mai răspundea la ușă de zile bune și locuia singură.

Astăzi, în jurul orei 18.30, vecinii sopranei s-au mobilizat și au chemat pompierii, după ce, timp de 3 zile, au tot simțit miros puternic de cadavru, venind din locuința ei. Din păcate, soprana a fost găsită fără suflare.