Care au fost ultimele cuvinte pe care Val Guţul i le-a spus soţiei sale, Nataşa Raab, înainte să se stingă din viaţă

Autor:
Publicat: 18/09/2019 | 14:27

Actriţa Natașa Raab nu-şi mai găseşte liniştea şi, după ce l-a condus pe ultimul drum pe cel cu care și-a împărțit viața atâția ani. Îndurerată, actrița a povestit care au fost ultimele cuvinte ale soțului său.

Nataşa Raab și-a dorit foarte mult un copil, însă nu a putut niciodată să aibă pentru că, acum mai bine de două decenii, a avut un neoplasm ovarian. Pentru că și-a dorit întotdeauna să fie mamă, până în ultima clipă i-a reproşat soţului ei că nu au infiat un copil. Însă, Val Guţu a încercat, înainte să-şi dea ultima suflare, să o liniştească şi i-a spus că el este copilul ei, iar ea, copilul lui.

„Îmi spunea că > De foarte multe ori i-am reproşat că nu am înfiat pe cineva. El avea oricum un băiat şi ţinea foarte mult la el, dar îmi spunea > Întotdeauna când se spăla pe păr, eu îi spuneam că are ochii ca nişte steluţe albastre. E băiatul meu cu steluţe albastre. Îmi pare tare rău! Despărţirile sunt nedrepte!”, a declarat Nataşa Raab pentru  „Răi Da Buni”.

Natașa Raab a avut cancer uterin

Nataşa Raab este cunoscută publicului larg mai ales după interpretarea “Coanei Chiva” din reclama televizată la nişte produse lactate. E toată numai un zâmbet, aşa cum o ştim din telenovelele „Inimă de ţigan” şi „Regina”, dar şi din celebrele reclame la produse lactate, “prea bune, prea ca la ţară”, unde interpretează rolul Coanei Chiva. Însă în spatele zâmbetului, Nataşa Raab, cândva un manechin de succes în prezentările Zinei Dumitrescu, a ascuns o dramă greu de suportat. Actrița a avut cancer uterin. (CITEȘTE ȘI: O VEZI IN FIECARE ZI LA TV, DAR STII CINE ESTE VEDETA DIN SPOTUL „PREA BUN, PREA CALA TARA”? TOTUL DESPRE „COANA CHIVA”!)

”Ultima mea şansă de a avea copii s-a dus acum 16 ani, când am învins un cancer uterin şi am făcut o histerectomie. Imediat după aceea a venit moda cu inseminările in vitro, dar eu nu mai aveam în ce să inseminez. Nu am copii, însă am mulţi studenţi şi fini. Mi-am dorit foarte mult copii şi ultima mea şansă s-a dus atunci. Norocul meu a fost că soţul meu, fiind medic, şi-a dat seama că ceva nu este în ordine. M-am mişcat destul de repede şi m-am operat. Cred că Doamne Doamne a fost lângă mine, la fel şi soţul meu care m-a pus să fac nişte citostatice post-operator. Acest lucru mi-a dat şanse să lupt cu aceste celule canceroase”, povestea Nataşa Raab.

Natașa Raab și Val Guțul sunt căsătoriți de aproape 37 de ani. Cei doi se iubesc ca-n prima zi însă greutățile nu l-au ocolit nici pe medicul chirurg. El a avut cancer de vezică urinară. După operație și mai multe tratamente Val Guțul s-a vindecat de cancer.

”Dumnezeu si Sf. Marie mi-au auzit rugaciunile, precum si gandurile voastre bune si sotul meu e mai bine acum! Va multumesc pentru sustinere, nu ma culc pe o ureche, dar deocamdata e bine, sa aveti parte de binecuvantarile Maicii Domnului”, preciza Natașa Raab.