Care au fost ultimele cuvinte spuse de Marius înainte să se sinucidă pe autostrada spre Lugoj. A vorbit la telefon cu soţia şi cei doi copii

Publicat: 02/06/2018 | 19:26
Care au fost ultimele cuvinte spuse de Marius înainte să se sinucidă pe autostrada spre Lugoj. A vorbit la telefon cu soţia şi cei doi copii

În urmă cu puțin timp, soția bărbatului care s-a aruncat de pe un pod pe autostrada care duce spre Lugoj a acordat un interviu cutremurător. Femeia a mărturisit ce a vorbit cu soțul ei înainte ca acesta să se sinucidă. Rudele și apropiații nu își revin din trauma trăită și nu știu cum să o îmbărbăteze pe soția lui Marius Bublea, care a rămas acum singură să crească copiii. (Oferta speciala playstation)

Citește și: Ce a scris în biletul de adio Marius Bublea, timișoreanul care s-a sinucis pe autostradă. “Am fost un laș! Nu am avut puterea să…”

Nela M. a declarat că soţul ei era depresiv şi că în ulimii ani s-a refugiat în alcool. Ea povestit că bărbatul de 33 de ani a sunat-o înainte să comită gestul extrem. Marius a vorbit cu cei doi copii ai lor cărora le-a spus că îi iubeşte. (Super oferte la accesorii gaming)

“Am doi copii, o fată şi un băiat, care sunt gemeni. În urmă cu trei ani şi jumătate, când a murit sora, am luat-o la noi şi pe nepoata mea. El a spus atunci că stă acasă pentru că nu avem cum să ne descurcăm cu trei copii. Şi s-a înecat în băutură. Zi de zi bea, nu a vrut ajutor. I-am spus să meargă la un psihiatru. A avut două tentative să se lase de băutură şi nu a putut. Îi era rău atunci când nu bea şi începuse să se îngraşe foarte mult.

I-am spus să meargă să se angajeze, să intre în comunitate. Cu mine vorbea, eu îl înţelegeam, eu îi spuneam şi ce e bine şi ce e rău. Am încercat să îl scot din starea asta. Mi-a şi confirmat că este depresiv”, a mărturisit femeia pentru jurnaliștii de la observator.tv.

Nela a spus că tatăl copiilor ei a plecat de acasă în urmă cu o săptămână, la mama lui.

“M-a sunat aseară. În momentul în care suna, dădeam telefonul copiilor ca să vorbească cu el.

Fata l-a întrebat unde e şi el a spus că e acolo, sus. Apoi l-a întrebat dacă mai are burta mare şi a spus că, . Eu pusesem telefonul pe speaker. Fiul mei i-a spus că îl iubeşte, iar el i-a replicat apoi . Apoi fiul meu a închis şi l-am sunat din nou. L-am întrebat unde este şi a spus că este sus pe pod. L-am întrebat unde şi nu a ştiut să spună unde, doar că este pe Autostrada Timişoara – Deva şi a spus că vrea să se arunce de pe pod. I-am spus să se gândească la copii…şi el a zis că nu mai vrea să fie o legumă pentru noi şi nu mai vrea să ne mănânce banii. I-am spus să vină acasă, că îl fac bine, că îl duc la doctor, la ce vrea el.”, a mai spus soția lui Marius Bublea.

Noaptea trecută, Marius Florin Bublea s-a sinucis aruncându-se de pe un pod direct pe asfalt, pe autostrada spre Lugoj.

Citește și...