Care e motivul pentru care tatăl Lidiei Buble, pastor penticostal, nu a vrut niciodată să îl cunoască personal pe Răzvan Simion

Publicat: 22/01/2020 | 15:49
Care e motivul pentru care tatăl Lidiei Buble, pastor penticostal, nu a vrut niciodată să îl cunoască personal pe Răzvan Simion

Lidia Buble și Răzvan Simion sunt împreună de câțiva ani, iar relația dintre ei nu este numai una ”fierbinte”, ci și bazată pe respect reciproc. Amândoi sunt vedete, în adevăratul înțeles al cuvântului, iar mulți dintre admiratorii lor s-au întrebat și se întreabă când se vor căsători. Ei, aici ar putea fi o problemă, fiindcă tatăl Lidiei, pastor penticostal, i-a pus unele condiții lui Răzvan.

De fapt, acesta este și motivul pentru care tatăl Lidiei nu l-a cunoscut, până acum, pe iubitul fiicei sale. Viitorul socru al lui Răzvan – asta în cazul în care acesta va respecta condițiile puse, nu? – dorește, conform playtech.ro, ca ginerele în devenire să citească Biblia, să participe la slujbe și – mai mult – să renunțe la religia ortodoxă pentru cea penticostală. Bineînțeles, nimic nu este simplu din acest punct de vedere, iar hotărârea finală îi aparține lui Răzvan Simion.

Acum rămâne de văzut dacă acesta va îndeplini condițiile puse de tatăl Lidiei Buble, cu atât mai mult cu cât cel puțin a treia condiție este una care poate fi îndeplinită, eventual, după un lung și destul de complicat dialog interior. Și, firește, nici intervenția Lidiei Buble în această ecuație nu trebuie neglijată.

Lidia Buble și Răzvan Simion

Lidia Buble și Răzvan Simion, într-o relație de mai bine de 4 ani

În vara lui 2015, Răzvan Simion a anunţat că s-a despărţit de soţia sa, Diana. Totul se întâmpla după 15 ani de mariaj. Răzvanare doi copii din prima căsătorie: Ianca şi Tudor. Lidia – sufletul-pereche – este din Deva, are 10 fraţi şi face parte dintr-o familie de penticostali, iar relaţia cu Răzvan Simion, confirmată ulterior, i-a adus succes și în plan profesional.

Radu – fostul iubit al Lidiei Buble – apăruse în postura de manechin în diverse prezentări de modă sau reclame pentru unele branduri vestimentare din România. Mai mult, lucrase la sala de sport cu Bianca Drăgușanu și apăruse în câteva videoclipuri, alături de Elena Gheorghe sau trupa Heaven. De altfel, tot la sala de sport a cunoscut-o și pe Lidia, iar povestea de dragoste s-a înfiripat rapid. Numai că nu a durat prea mult, fiindcă Lidia l-a cunoscut… pe Răzvan Simion, iar Radu a rămas de domeniul trecutului.

Citește și...