Care este adevărata relație pe care Bodi Alex o are cu fetița Biancăi Drăgușanu. Ce face afaceristul în prezența Sofiei, atunci când nimeni nu-l vede

Publicat: 23/01/2020 | 10:13
Care este adevărata relație pe care Bodi Alex o are cu fetița Biancăi Drăgușanu. Ce face afaceristul în prezența Sofiei, atunci când nimeni nu-l vede

Relația dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu a fost mereu presărată atât cu lucruri bune, cât și cu lucruri mai puțin bune. Cu toate acestea, cei doi au lăsat în spate problemele, s-au căsătorit, au spus că divorțează, dar iată-i tot împreună. 

Încurcate mai sunt căile dragostei și mulți nu mai știu cum să iasă! Cu toate acestea, se pare că nu este cazul relației dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Pentru că fiecare dintre ei a mai avut relații în urma cărora au rezultat și copii, toată lumea s-a întrebat, măcar o dată, ce relație are Alex Bodi, cu fiica Biancăi Drăgușanu. Ei bine, chiar dacă nu este fetița lui, afaceristul este extrem de grijuliu cu Sofia, o răsfață și îi face toate plăcerile, astfel ca micuța să nu ducă lipsa unui tată.

Știm cu toții că Victor Slav este și el extrem de implicat în creșterea și educația micuței Sofia, iar el și Bianca Drăgușanu au rămas în relații foarte bune după divorț și se văd, comunică și se înțeleg bine, toate acestea de dragul fetiței pe care o au împreună.

Chiar dacă au avut parte de numeroase probleme în relația lor, de și mai multe despărțiri și tot atâtea împăcări, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au dat uitării situațiile neplăcute și au luat povestea lor de la 0. Cei doi sunt, acum, mai îndrăgostiți ca niciodată și formează o familie, în adevăratul sens al cuvântului. Mai mult, vedeta a declarat că Alex Bodi își dorește 2 băieți, așa că ne așteptăm oricând ca blondina să facă anunțul cel mare, legat de o sarcină!

”Sunt fericită. Simt că de data aceasta, lucrurile s-au așezat în viața mea din orice punct de vedere aș privi”, le-a dezvăluit fosta soție a lui Victor Slav unor apropiate, conform wowbiz.ro. „Dacă se întâmplă o să vedeți și voi. Prima dată am putut să mă ascund, dar a doua oară nu știu dacă pot. O să plec din țară și o să vin cu copiii. Pe Alex l-au întrebat anumite persoane dacă eu chiar am avut un copil. I-am arătat poze cu mine însărcinată pe care nu le-am făcut publice, pentru că nu îmi stă în fire. Dacă va mai exista o a doua sarcină, o să fac ce nu am făcut la prima” a mai spus Bianca Drăgușanu, pentru sursa citată.

Citește și...