Acasă » Știri » Care este cea mai potrivită alegere pentru costum bărbat nuntă?

Care este cea mai potrivită alegere pentru costum bărbat nuntă?

De: Elena Nistor 30/10/2019 | 17:39
Care este cea mai potrivită alegere pentru costum bărbat nuntă?
Care este cea mai potrivită alegere pentru costum bărbat nuntă?

Nunta este un eveniment deosebit, la care fiecare participat trebuie să poarte o ținută mai specială, care să-l reprezinte și să poată spune ceva despre gusturile și personalitatea sa. Un costum barbat nunta marca Trends by Adina Buzatu poate fi o alegere foarte inspirată în cest sens.

Sunt mulți bărbați care datorită profesiei sunt obligați să poarte aproape zilnic costum. În astfel de cazuri, ei trebuie să opteze pentru o variantă comodă și rezistentă, care să le asigure confortul necesar, de care au nevoie pentru a se simți cât mai bine, pe întreaga durată a programului de lucru. Însă, atunci când vine vorba despre ocazii unice, așa cum ar fi nunta proprie sau cea a unei rude, apropiat sau amic, lucrurile trebuie să se schimbe un pic.

Este adevărat că un bărbat elegant va alege întotdeauna să poarte un costum de cea mai bună calitate, chiar și pentru o ținută de birou sau business, însă pentru o nuntă costumul ales trebuie să fie special și să se încadreze la o altă categorie și clasă.

În magazinul online Adinabuzatu.ro se găsesc variante de costume de bărbați elegante și smoking-uri de cea mai bună calitate, cu care, cu siguranță nu vei trece niciodată neobservat, oricare ar fi prestanța evenimentului sau nunții la care participi. Costumele ce pot fi cumpărate de aici, sub acest barand, sunt confecționate din materiale de excepție, cu țesătură fină de lână și au o croială deosebită și finisaje impecabile. În plus, dacă te-ai decis să achiziționezi din acest magazin ținuta ta de nuntă, ai posibilitatea de a găsi tot ce ai nevoie într-un singur loc.

La modul general din acest magazin poți cumpăra orice tip de haină bărbătească ai avea nevoie, inclusiv accesoriile pe care să le folosești pentru a o completa. Se găsesc variante de haine moderne, clasice sau casual, pentru toate gusturile, pretențiile și preferințele. Dacă alegi să achiziționezi de aici, ai întotdeauna șansa să-ți asiguri o ținută cu clasă și stil.

Care sunt cele mai potrivite alegeri vestimentare pentru un costum bărbătesc de nuntă?

Nunta este ocazia perfectă pentru a etala bun gust și rafinament vestimentar. Acum este momentul să faci o investiție în haine de cea mai bună calitate. Un costum elegant, din cele mai fine materiale sau un smoking sunt poate cele mai potrivite alegeri.

Un costum de nuntă trebuie să fie unul mai special, pentru că trebuie să arăți impecabil. Tocmai de aceea trebuie să îl alegi cu grijă și mult mai multă atenție la detalii. Iar pentru a lua ce mai bună decizie trebuie să te înarmezi cu multă răbdare și să treci pragul unui magazin care are în oferta lui produse de calitate superioară. Materialul, croiala, felul în care se așează și toate accesoriile folosite trebuie să se potrivească și să îți vină foarte bine.

O altă piesă vestimentară pe care o poți alege pentru această ocazie este smoking-ul. Acesta este un sacou cu personalitate. El se distinge prin gulerul specific și faptul că se închide printr-un singur nasture. Pentru a obține cele mai bune rezultate este recomandat să fie combinat cu o cămașă albă sau neagră, cu guler de tip clasic sau wing. Manșetele trebuie să se vadă foarte bine. Poate fi asortat cu o pereche de pantaloni de altă culoare, cu o vestă, o cravată sau un papion. Pantofii trebuie să fie desăvârșiți.

Nunta este un eveniment importat, la care, fie că ești doar invitat, fie că tu ești ginere, trebuie să optezi pentru cea mai elegantă variantă de costum. Acesta este bine să fie cât mai special și mai adaptat importanței evenimentului pentru care îl alegi. Nu trebuie să faci rabat de la calitate pentru nimic și rezultatul final trebuie să fie mai important decât prețul pe care îl ai de plătit.

Fie că optezi pentru un costum cu clasă sau pentru un smoking, ai  mereu grijă ca modelul și croiala să ți se potrivească și să fie măsura ta. Chiar dacă calitatea și brandul sunt importante, dacă produsul ales nu este o variantă potrivită pentru tine, nu poți obține efectul dorit. Tocmai de aceea pentru a putea face cea mai bună alegere, atunci când cumperi un costum, va trebui să ții seama de următoarele aspecte: la sacou linia umerilor, lungimea mânecii, felul în care pică pe spate, cum arată când închizi nasturlele/nasturii și cum se așează la gât, cum stau pantaloni la talie, cum se așează la spate, lungimea lor și felul în care se aranjează la pantofi.

Dacă ești în căutarea unui costum sau a unui smoking deosebit, pentru a alege o variantă de cea mai bună calitate, caută oferta magazinului Trends by Adina Buzatu. Toate costumele și smoking-urile disponibile aici sunt deosebite, rafinate, elegante, în tendințe și de calitate superioară. Cusăturile manuale, culorile și țesăturile de lână cu finețe ridicată Dormeuil, Lanificio F.LLI Cerruti, Vitale Barberis Canonico, Herringbone, Loro Piana, Holland&Sherry conferă un aspect impecabil.

Pentu a afla mai multe detalii despre oferta de costum barbat nuntă sau pentru a citi câteva lecții de stil, accesează oferta magazinul online Adinabuzatu.ro.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Telefonul vechi care te poate îmbogăți. Un exemplar s-a VÂNDUT la licitație cu aproape 200.000 de euro
Telefonul vechi care te poate îmbogăți. Un exemplar s-a VÂNDUT la licitație cu aproape 200.000...
Scandal la Cluj între Simona Halep și Sorana Cîrstea!
Scandal la Cluj între Simona Halep și Sorana Cîrstea!
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii! Imagini de senzaţie!
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii!...
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care putea schimba istoria țării
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care putea schimba...
Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță nu bag nici acum mâna în foc”
Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță...
Cine este românul prins că spiona obiective militare NATO și transmitea informații Rusiei
Cine este românul prins că spiona obiective militare NATO și transmitea informații Rusiei
GALERIE FOTO Comoara din pădure: o femeie a descoperit într-un hambar abandonat 50 de mașini de epocă
GALERIE FOTO Comoara din pădure: o femeie a descoperit într-un hambar abandonat 50 de mașini...
Simptomele unui ambreiaj defect. Cum îți dai seama dacă ambreiajul trebuie aerisit?
Simptomele unui ambreiaj defect. Cum îți dai seama dacă ambreiajul trebuie aerisit?
Vlad Pascu își încearcă norocul: Le-a cerut magistraților să fie judecat din nou în arest la domiciliu, pentru a-și putea continua studiile
Vlad Pascu își încearcă norocul: Le-a cerut magistraților să fie judecat din nou în arest...
Descoperirea secolului! Breaking news!
Descoperirea secolului! Breaking news!
Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”
Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna:...
Nuntă în cer! Ionela și George, înmormântați împreună în ziua în care aveau să devină soț și soție
Nuntă în cer! Ionela și George, înmormântați împreună în ziua în care aveau să devină...
Cod portocaliu de ploi torențiale în vestul țării. Zonele vizate de avertizarea ANM
Cod portocaliu de ploi torențiale în vestul țării. Zonele vizate de avertizarea ANM
BANCUL ZILEI. Ora de fizică. Profesoara îi întreabă pe elevi de unde vine curentul. Doar Bulă este cu mâna pe sus
BANCUL ZILEI. Ora de fizică. Profesoara îi întreabă pe elevi de unde vine curentul. Doar...
Waze a început să avertizeze cu privire la aceste „pericole”
Waze a început să avertizeze cu privire la aceste „pericole”
Un COSMONAUT de TOP este CONVINS că NU suntem singuri în Univers
Un COSMONAUT de TOP este CONVINS că NU suntem singuri în Univers
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât de mult s-a schimbat Alexandra Mitruț, e de nerecunoscut
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât de mult...
Stațiunea din Bucegi de care puțini români știu. E o alternativă bună la aglomerația din Sinaia, Bușteni, Azuga sau Predeal
Stațiunea din Bucegi de care puțini români știu. E o alternativă bună la aglomerația din...
Fabrica din România care produce la Curtea de Argeș un obiect care se vinde pe toată planeta. Compania le propune angajaților ore flexibile
Fabrica din România care produce la Curtea de Argeș un obiect care se vinde pe...
România dă de pământ cu Rusia! Lovitură totală pentru Moscova
România dă de pământ cu Rusia! Lovitură totală pentru Moscova
Oana Lis, anunț şocant pe Facebook: La mulți ani, amantului meu iubit!
Oana Lis, anunț şocant pe Facebook: La mulți ani, amantului meu iubit!
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Ţinteau revenirea la Putere. Generalul (r.) Dumitru Dumbravă, mâna dreaptă a fostului şef operativ al SRI, Florian Coldea: „E sfârşit de epocă. (...) După ce se termină alegerile şi se reface structura, osatura statului, trebuie să o luăm fix de la zero
Ţinteau revenirea la Putere. Generalul (r.) Dumitru Dumbravă, mâna dreaptă a fostului şef operativ al...
Muzica populară a pierdut o mare stea. Gheorghe Turda: Dumnezeu să îl ierte!
Muzica populară a pierdut o mare stea. Gheorghe Turda: Dumnezeu să îl ierte!
Șoc în Europa. Ucraina atacă Rusia
Șoc în Europa. Ucraina atacă Rusia
Cele 10 alimente „anti-foame”, potrivit medicului Mihaela Bilic. Par „rele”, dar te ajută să slăbești, de fapt
Cele 10 alimente „anti-foame”, potrivit medicului Mihaela Bilic. Par „rele”, dar te ajută să slăbești,...
Ce studii are unica fiică a lui Miodrag Belodedici! Zandalee este de o frumuseţe răpitoare
Ce studii are unica fiică a lui Miodrag Belodedici! Zandalee este de o frumuseţe răpitoare
Locul de muncă plătit regește, cu până la 100.000 dolari pe an. Ce trebuie să facă cei care vor să primească un asemenea salariu
Locul de muncă plătit regește, cu până la 100.000 dolari pe an. Ce trebuie să...
Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu
Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare...
Francisca a primit inelul de logodnă de la TJ Miles. Artistul a trecut prin periții până să i-l ofere
Francisca a primit inelul de logodnă de la TJ Miles. Artistul a trecut prin periții...
Ce este, de fapt, carența de calciu la tomate. Cum să scapi de această boală la roșii și să ai o recoltă bogată
Ce este, de fapt, carența de calciu la tomate. Cum să scapi de această boală...
Telefonul vechi care te poate umple de bani. Un exemplar s-a vândut la licitație cu aproape 200 de mii de euro
Telefonul vechi care te poate umple de bani. Un exemplar s-a vândut la licitație cu...
×