Care este meniul Ancăi Surdu de la Exatlon! Campioana la gimnastică mănâncă sănătos pentru a-și menține silueta

Publicat: 13/05/2018 | 11:41

Anca Surdu a fost una dintre cele mai populare concurente de la Exatlon. Campioana la gimnastică i-a impresionat pe telespectatori cu performanțele sale sportive, dar și cu felul în care arată. Are un corp foarte tonifiat, iar asta se datorează atât sportului, cât și stilului de viață sănătos pe care îl urmează. Anca Surdu are un meniu zilnic, pe care l-a împărtășit publicului.

Anca Surdu are o siluetă de invidiat, pe care este nevoită să și-o mențină. Înainte de antrenament, sportiva are grijă să mănânce în special ouă, iar după adaugă și carne. Cu toate că în gimnastică fetele sunt stresate să nu ia în greutate, Anca Surdu susține că nu are restricții foarte mari, dar că obiectivul ei este să se mențină.

Mic dejun: ou în avocado la cuptor cu rucola

Gustare: shake proteic

Prânz: piept de curcan cu zucchini la grătar

Gustare: jumătate de măr tăiat rondele cu unt de arahide

Cină: păstrăv cu ierburi aromate și legume la cuptor

„Înainte de antrenament, încerc să iau micul dejun. Înseamnă ouă fierte, ochiuri, cam de 2-3 ori pe săptămâna, uneori adaug mai multe albușuri, iaurt, puțină pâine integrală, iaurt cu cereale. La prânz, caut să mănânc proteine: piept de pui cu legume sau orez integral. După antrenament, beau un shake proteic. Iar seara, o cină foarte ușoară. Eu, una, nu am restricții pentru că obiectivul meu este să mă mențin și să beneficiez de un aport optim de minerale și vitamine”, a declarat Anca Surdu, potrivit kfetele.ro.

Citește și...