Carmen Brumă, ce gafă! Detaliul rușinos observat de internauți după ce a postat această poză: „Se vede că e modificată poza”

Publicat: 20/07/2020 | 17:00
Carmen Brumă, ce gafă! Detaliul rușinos observat de internauți după ce a postat această poză: „Se vede că e modificată poza”

Gafă incredibilă strecurată pe internet! Carmen Brumă a vrut să-și arate fizicul perfect și ireproșabil pe contul de socializare, însă o fană i-a spulberat „rezultatul” obținut cu un adevăr rușinos! Ce s-a întâmplat, de fapt?

Carmen Brumă este bine-cunoscută pe internet pentru sesiunile fitness pe care le are zilnic pentru întreținerea trupului său, prin intermediul filmulețelor în care le arată femeilor cum pot ajunge să aibă trupul fit, de zeiță, arătându-și regulat rezultatele obținute pe contul de socializare pentru ca fanii să o ia drept exemplu.

Carmen Brumă are postări sexy, în care își evidențiază părțile corpului perfect tonifiate, fiind un etalon în lumea femeilor care știu să aibă grijă de aspectul lor fizic. La 43 de ani, Carmen Brumă arată de invidiat, iar oamenii o iau drept exemplu pe rețelele de socializare pentru modul în care excelează în domeniul fitnessului de câțiva ani.

Un fan a făcut-o însă de rușine pe Carmen Brumă recent. Într-o postare în care își evidenția trupul perfect lucrat la sală, cu descrierea imaginii: „Toti avem scuze. Si tot noi putem fi mai puternici decat ele!”, o femeie i-a comentat direct și sigură pe ea: „Se vede ca e modificata poza în zona abdomenului! Arăți fb și nu înțeleg de ce aceste retușuri!”.

Culmea, Carmen Brumă i-a răspuns fanei și i-a recunoscut totul: „Pentru ca se vedeau inestetic niste umbre pe piele.”, a spus  Carmen Brumă cu sinceritate pe Instagram.

Carmen Brumă a slăbit 32 de kilograme

Partenera de viață a lui Mircea Badea de la Antena 3 a reușit să slăbească în urmă cu mulți ani datorită unei diete bine puse la punct aproximativ 32 de kilograme.

În urmă cu mai bine de 20 de ani, Carmen Brumă a intrat în lumina reflectoarelor cu povestea kilogramelor ei. Foarte multă lume a fost interesată să afle rețeta unui corp de invidiat. Mai mult decât atât, lui Carmen i s-a propus să scrie chiar și o carte pe tema acestui subiect.

„Sunt foarte mândră că programele mele de slăbit au ajuns la 10.000 de oameni, care au avut încredere în mine.

Acum 20 de ani, când am intrat în lumea televiziunii și am dat primele interviuri, eram la început de drum, am început să povestesc cum am slăbit eu vreo 32 kg. Acesta a fost punctul declanșator.

Apoi, toată lumea avea doar acest subiect de discuție, fiind promovată ca fata care a slăbit 35 kg. M-am lovit de un val de interes. Acest bulgăre s-a rostogolit și am primit oferta să scriu o carte despre această experiență. La început, m-a speriat.

Eu nu scriu, nu-s autor, mi-am zis. Am făcut și asta însă, prin 2007. Apoi lucrurile au decurs foarte frumos. În 2013, am avut record de vânzări. Și familia mea, și apropiații au ținut programele, cu succes”, a dezvăluit Carmen Brumă în urmă cu mai mult timp, conform libertatea.ro.