Carmen de la Sălciua a ajuns pe mâna medicilor. Ce vrea să își facă artista

Publicat: 19/07/2019 | 10:48

Carmen de la Sălciua are foarte mare  grijă de imaginea ei și încearcă mereu să își îmbunătățească fiecare părticică, să arate impecabil în fața publicului. Vedeta a mers recent la medicul  stomatolog pentru a avea un zâmbet de invidiat.

Cântăreața a fost suferit mai multe intervenții, totul pentru ca dantura sa arate exact aşa cum îşi doreşte. Iar pentru asta, este dispusă să facă orice pentru un zâmbet perfect. „Suferă săraca Zână Măseluţă! Cineva i-a luat locul ????În curând, cel mai tare zâmbet”, a scris artista pe Instagram.

Carmen de la Sălciua trăiește o nouă poveste de iubire

După divorțul de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua și-a asumat relația cu Cosmin. Vedeta a vorbit despre bărbatul lângă care vede viața cu alți ochi și care îi oferă ce are nevoie: liniște și înțelegere. (VEZI ȘI: CULIȚĂ STERP, MESAJ PENTRU CARMEN DE LA SĂLCIUA LA UN AN DE LA DESPĂRȚIRE: ”CREDEAM CĂ EȘTI A OPTA MINUNE DIN ÎNTREAGA LUME”)

“Mi-am refăcut viaţa, este vorba de Cosmin. Mi-am asumat relaţia. Cosmin a vindecat nişte răni, în primul rând. Este un om bun, foarte bun. Îmi este alături, vine cu mine la evenimente, când nu vine, vorbim la telefon… E linişte. Apreciez că, atunci când avem mici ciondăneli, el lasă foarte repede. Îi trece supărarea imediat. Eu vin obosită, mai sunt şi irascibilă, el înţelege. Asta contează. În momentul în care ne uităm unul la altul, ne bufneşte râsul. Cearta e serioasă până ne privim în ochi.”, a declarat Carmen de la Sălciua.

Cât despre căsătorie, artista nu are mari așteptări. Cei doi vor face acest pas atunci când vor simți. “Nu ştiu dacă neaparat cu acte, dar dacă ar fi să fie… Doamne ajută! Dacă e să vină lucruri personale… Nu mă gândesc deja la lucruri atât de departe, gen copii… Dar pe viitor, poate se va întâmpla. Aş vrea doi (n.r. copii) . Nu mi-ar plăcea să fiu cerută într-un anume fel. Toate cererile sunt frumoase dacă vin din suflet”a mai spus Carmen de la Sălciua.

Citește și...