Carmen de la Sălciua a mai bifat o intervenție estetică! La ce procedură a apelat cântăreața

Autor:
Publicat: 18/08/2020 | 21:19
Carmen de la Sălciua a mai bifat o intervenție estetică! La ce procedură a apelat cântăreața

De când și-a făcut apariția pe piața muzicală, Carmen de la Sălciua a trecut prin mai multe transformări care i-au format imaginea de divă sexy. De curând, artista a mai bifat o intervenție estetică și a făcut publică prima imagine cu noua înfățișare.

Carmen de la Sălciua nu a stat mult pe gânduri și a mai bifat o vizită la medicul estetician! Artista vrea cu orice preț să fie cea mai bună versiune a ei, așa că nu se lasă cu una, cu două.

Pe contul său de Instagram, Carmen de la Sălciua a postat o fotografie cu noua intervenție estetică, mai exact o conturare facială care i-a pus în evidență mai mult trăsăturile. Cântăreața a fost extrem de încântată de rezultat și chiar susține că a plecat zâmbind din clinică.

NU RATA – VIAȚA EI PARE PERFECTĂ, DAR LUCRURILE STAU ALTFEL! CARMEN DE LA SĂLCIUA, DEZVĂLUIRI DUREROASE: „AM FOST MARGINALIZATĂ”

„Am făcut o vizita domnului dr.Jona pentr-un contouring la nivelul fetei și am plecat de aici zâmbind !
Aici nu e doar un personal …e o familie unita care tratează cu caldura fiecare pacient ! ♥️” a scris Carmen, în dreptul postării.

Ce bolid de lux conduce Carmen de la Sălciua

A muncit și a primit ce și-a dorit! Carmen de la Sălciua duce o viață de prințesă, iar acest lucru reprezintă răsplata ei pentru toate eforturile depuse. Știe toată lumea că artista conduce o super-mașină, dar puțini sunt cei care știu și care este prețul bijuteriei pe patru roți cu care se laudă.

Mai exact, mașina pe care o conduce Carmen de la Sălciua este un BMW roz, personalizat în așa fel încât să fie total pe placul artistei.

Prețul bolidului de lux se ridică la 50.000 de euro și cu siguranță Carmen de la Sălciua știe că atrage toate privirile cu el, atunci când iese pe stradă.