Carmen de la Sălciua, atacată de Larisa de la Puterea Dragostei. Dezvăluiri intime din show-ul de la Kanal D: “Își expunea silicoanele alea noi și…”

Publicat: 19/11/2019 | 14:05

Carmen de la Sălciua a fost atacată de Larisa de la “Puterea Dragostei”, după ce artista a făcut public un mesaj acid la adresa fostei concurente a show-ului care rulează la Kanal D. Aceasta din urmă a dezvăluit câteva amănunte intime de pe vremea când era în competiția matrimonială. De altfel, de atunci, cunoscuta cântăreață a început să o vadă pe Larisa Judele drept o rivală pentru că iubitul ei, Culiță Sterp, cu care se împăcase în secret, și-a petrecut noaptea în casa fostei concurente a emisiunii moderată de Andreea Mantea.

Citește și: Aflat în Dubai, Culiță Sterp a răbufnit în public: “Nu te potolești cu…”

Carmen de la Sălciua și Larisa de la “Puterea Dragostei”, în război

În urmă cu ceva timp, Larisa Judele de la “Puterea Dragostei” a început să facă apeluri din ce în ce mai dese pe conturile sale de socializare pentru ca cei care o urmăresc să participe la evenimentul caritabil pe care l-a organizat și căruia i-a dat numele de “Puterea Dragostei pentru copii”, Carmen de la Sălciua a reacționat printr-o postare pe contul ei de Instagram și, chiar dacă nu i-a pronunțat numele, referințele păreau clare.

“Aud că toată lumea vrea să facă fapte bune. Părerea mea, deși probabil o să fiu criticată pentru asta, e că faptele bune se fac în liniște. Din ce în ce mai mulți prieteni sau oameni care mă urmăresc și îmi apar în listă cu posttări gen să ajutăm copii, să ajutăm oamenii nevoiași… Toate lucrurile astea, fiecare le știm și preferabil ar fi să le păstrăm pentru noi așa cum spune Cartea Sfântă: Dumnezeu îți va răsplăti ție în ascuns, iar tu trebuie să faci în ascuns”, a afirmat Carmen de la Sălciua, aluziile fiind mai mult decât clare la adresa campaniei pe care o face Larisa de la “Puterea Dragostei”.

Reacția fostei concurente a emisiunii prezentată de Andreea Mantea nu a întârziat să apară: “Înțelegeți total greșit foarte multe lucruri. Vă dau un sfat: nu vă mai umpleți suflețelui cu atâtea lucruri negative și să aruncați cu noroi în altcineva. Bucurați-vă de viață!”.  Ulterior, Larisa Judele a făcut declarații tranșante la adresa cântăreței care a vrut să îi distrugă campania prin care vrea să ajute niște oameni sărmani.

“Sunt mulți care popularizează asemenea evenimente. Și e și normal, pentru că dacă nu o faci, cum să poți să ajuți? Pentru că, sincer, eu nu îmi pot permite să îi ajut așa cum mi-aș dori dacă nu am alături de mine mai multe persoane, nu îmi permit financiar. M-a enervat rău, acum, reacția ei… Ca să fim eficienți, dacă vrem să ajutăm, nu e normal să ne strângem cât mai mulți? Să le facem niște Sărbători frumoase, să uite, măcar pentru câteva zile, de probleme, cum să procedăm? Să mergem fiecare separat, doar că așa vrea ea?”, a spus revoltată, Larisa Judele, organizatoarea campaniei “Puterea Dragostei pentru copii”.

Larisa Judele de la “Puterea Dragostei”, dezvăluiri intime

Larisa Judele a susținut într-o declarație făcută de curând că nu există nimic între ea și Culiță Sterp și că artista Carmen de la Sălciua nu are de ce să fie furioasă în privința sa. Mai mult, tânăra nu are o părere bună despre apariția Ellei în casa dragostei când a venit îmbrăcată extrem de sumar în camera în care se afla și Culiță Sterp.

“I-am pregătit patul lui Culiță Sterp, în cealaltă cameră, iar Ella dormea cu mine. Normal, ne-am apucat să stăm de vorbă, iar Ella a apărut într-o ținută… Adică avea un maiou atât de transparent încât nu mai ascundea nimic, își expunea silicoanele alea noi, și o pereche de chiloței. Așa a stat… Adică mie chiar nu mi se pare normal să faci așa ceva, mai ales în casa mea, în fața unui bărbat străin.

Între mine și Culiță Sterp nu este nimic, iar în casa mea, între Ella și el nu s-a întâmplat absolut nimic. Din ce înțeleg, Carmen de la Sălciua este geloasă pe mine, dar nu are de ce. Și, chiar dacă nu îmi convine că s-a dat vina pe mine pentru întâlnirea dintre Ella și Culiță, nici între ei nu cred că s-a întâmplat nimic”, declarat Larisa Judele, fostă participantă la “Puterea Dragostei”, pentru wowbiz.ro.

Citește și...