CARMEN MINUNE trăieşte o dragoste ca-n poveşti! A ţinut totul secret, dar acum s-a aflat că a fost în vacanţă în Ibiza

Publicat: 14/01/2017 | 12:38

Fiica cea mare a manelistului Adrian Minune pare să trăiască acum o mare iubire alături de un tânăr pe care câteva luni l-a ţinut ascuns de ochii curioşilor.

Deşi abia recent a început să se afişeze la braţul lui Bogdan Daragiu, se pare că frumoasa lor relaţie a început de câteva luni bune. Asta deoarece vara trecută aceştia au mers în vacanţă în Ibiza, dar pe atunci Carmen Minune mărturisea că e alături doar de prieteni. Însă, acum au ieşit la iveală şi fotografiile care dovedesc contrariul, dar din câte se poate observa dragostea dintre cei doi a fost mare încă de la început.

În plus, într-un video pe care Bogdan Daragiu l-a publicat pe contul său de Instagram, se poate vedea şi cât de îndrăgostit e de fata lui Adi Minune, cei doi tineri sărutându-se pasional chiar şi sub apă.

Cei doi s-au cunoscut la începutul lui 2015, atunci când fata lui Adi Minune lansa clipul piesei „Domino“, pe care Bogdan Daragiu l-a regizat. De acolo nu pare să mai fi trecut foarte mult timp până când între cei doi s-a înfiripat o idilă, mai ales că adolescenta era într-o perioadă în care nu mai era în vreo relaţie, pentru că înainte de respectiva lansare, tocmai se despărţise deja de câteva luni, pentru a doua oară, de Franco. Drept dovadă că aceştia se împacă foarte bine şi s-au îndrăgostit unul de altul o demnostrează faptul că în momentul în care Carmen a lansat piesa „O baladă“, a colaborat tot cu Bogdan la capitolul regie.

Citește și...