Carmen Stănescu, înmormântată cu onoruri militare! Soțul ei, împietrit de durere la căpătâiul actriței

Autor: Angie Voicu
Publicat: 15/04/2018 | 12:07

Carmen Stănescu a trecut în neființă, joi (12 aprilie), la vârsta de 92 de ani. Marea actriță a fost înmormântată sâmbără (14 aprilie), cu onoruri militare, la la Cimitirul Reînvierea din Capitală. Înaintea înhumării, trupul veteranei teatrului românesc a fost depus, sâmbătă dimineața, în foaierul Sălii Mari a Teatrului Național I.L. Caragiale din București.

Carmen Stănescu a fost condusă pe ultimul drum de colegii și prietenii ei de o viață. Actrița a fost înmormântată cu onoruri militare. A fost o zi tristă pentru teatrul românesc, care pierde din ce în ce mai mulți actori importanți.

Măi, dar noi numai în situaţii din astea ne adunăm?! „S-a mai dus o lume. Carmen a fost de o forţă, o veselie şi o poftă de viaţă molipsitoare. Ar fi meritat să mai trăiască măcar până la 120 de ani”, a exclamat Eugen Cristea, sosit la braţ cu soţia sa, Cristina Deleanu, potrivit click.ro.

Damian Crâșmaru și Carmen Stănescu, o căsnicie de 61 de ani

Pentru Damian Crâșmaru și Carmen Stănescu, zicala „până când moartea ne va despărți” s-a adeverit. S-au iubit ca-n filme, iar căsnicia lor a durat 61 de ani, până când actrița a plecat dintre noi. Împietrit de durere, actorul nu s-a clintit o clipă de lângă sicriul unde se afla marea lui dragoste.

Citește și...