Cartela Luizei Melencu, din nou activă! Ce SMS a primit familia fetei

Publicat: 03/09/2019 | 18:07
Cartela Luizei Melencu, din nou activă! Ce SMS a primit familia fetei
Cartela pe care Luiza Melencu o folosea a fost astăzi activă din nou! Ajunsă la capătul răbdării, familia fetei a dezvăluit ce SMS a primit de pe numărul acesteia. Vă reamintim că monstrul din Caracal le-a spus anchetatorilor că le-a ucis pe Luiza Melencu, în vârstă de 17 ani, dar și pe Alexandra Măceșanu, de 14 ani.

Cartela Luizei Melencu, din nou activă! Ce SMS a primit familia fetei

Bunicul Luizei Melencu a primit un nou mesaj de pe unul dintre numerele de telefon pe care copila îl avea. SMS-ul a ajuns la acesta în această dimineață, la ora 06:38. Desigur, este vorba despre un mesaj automat de la reţea, care arată astfel că una dintre cartelele fetei a fost activată din nou.

“Acum pot fi contactat pe mobil. Am devenit disponibil” este mesajul primit de bunicul Luizei Melencu, conform RTV.

După ce a primit acest mesaj, bunicul adolescentei a încercat să apeleze numărul de telefon, însă nu era disponibil. Ulterior, el a încercat apoi să trimită un simplu mesaj: “Ce faci”. Trimiterea acestuia a eşuat, din păcate. Vă reamintim că nu este prima dată când familia Luizei Melencu primeşte astfel de mesaj. În urmă cu două zile şi acum două săptămâni, reţeaua a emis alte două SMS-uri de pe cartela tinerei.

Citește și: La ce întrebări va fi nevoit să răspundă Gheorghe Dincă când va face testul poligraf

Cartela Luizei Melencu, depistată în Arad, orașul în care locuiesc copiii lui Dincă

Vă reamintim că la sfârşitul lunii trecute, unul dintre numerele pe care le folosea Luiza Melencu a apărut activ pe contul de Snapchat. Tonel Pop, avocatul familiei adolescentei, a declarat atunci că numărul de telefon a fost localizat în Arad, oraș în care locuiesc doi dintre copiii lui Gheorghe Dincă. Incidentul s-a produs la doar câteva zile după ce telefonul tinerei de 17 ani a fost localizat în Releul Dioşti, Radomir. Tonel Pop a anunţat DIICOT-ul, însă, oamenii legii au transmis că acele cartele sunt sigilate şi nu ar fi putut fi redistribuite numerele, relatează RTV.

În cadrul audierilor, Gheorghe Dincă a declarat că a aruncat telefonul mobil al Luizei Melencu într-un lan de floarea soarelui. Anchetatorii l-au căutat, dar nu au găsit nimic. Deşi a emis mai multe semnale, oamenii legii nu au reuşit localizarea dispozitivului.

Citește și: Alexandru Cumpănașu a fost avertizat de HBO să scoată de urgență o poză de pe Facebook care nu-i aparține. Despre ce este vorba

Citește și...