Căsătorie între doi concurenți Exatlon? Anunțul făcut recent: “Găsește pe cineva care să se uite la tine…“

Autor: Anca Toma
Publicat: 28/05/2018 | 17:58

Concurenții Exatlon au câștigat foarte mulți fani, iar glumele pe seama lor nu au încetat să apară, nici după ce emisiunea s-a încheiat. Recent, unul dintre susținătorii acestei competiții a făcut o glumă pe seama Dianei Belbiță și a lui Alex Nedelcu, iar surpriza este că bruneta nu s-a supărat, ba dimpotrivă.

„Prințesa Războinică”, așa cum i se mai spune, a dat o replică amuzantă, spre deliciul și încântarea susținătorilor ei. Un fan a postat pe o pagină de Instagram dedicată show-ului Exatlon o fotografie din timpul emisiunii, în care apar împreună Diana și Alex, iar ea se uită la el.

În dreptul imaginii este scris: „Gaseste pe cineva care sa se uite la tine cum se uita Belbita la Alex„. Tot sub formă de glumă, Diana Belbiță a fost întrebată „pe când nunta?” Răspunsul ei nu s-a lăsat așteptat. „Ne-o face tot Vlad?„, a spus ea în glumă, făcând referire la faptul că Vladimir Drăghia s-a oferit să se ocupe personal de cheltuielile pentru nunta lui Ionuț Jaguarul.

Vladimir a spus ce va face cu banii de la Exatlon

Marea finală bate la uşă şi aduce cu ea premiul de 100000 de euro pe care, dacă îi câştigă, Vladimir îi va dona taberei MagiCAMP. Aceasta comunitate de oameni minunaţi organizează tabere pentru copiii cu afecţiuni oncologice şi copiii care au suferit arsuri grave. Voluntarii, personalul MagiCAMP, cadrele medicale şi psihologii specializaţi se îngrijesc ca micuţii să aibă parte, timp de o săptămână, de distracţie cu ateliere de muzica, teatru, pictura, parc de aventura, bălăceală în piscină şi multe alte activităţi care costă foarte mult împreună cu toate îngrijirile necesare.

Vara trecuta, Vladimir a vizitat tabăra MagiCAMP pentru a doua oară şi a încercat să aducă zâmbete pe feţele copiilor care au suferit arsuri grave. 

Prima data, în 2015, el s-a întâlnit cu copii care sufereau de afecţiuni oncologice.

Mă bucur ca a ajuns până aici şi e atât de aproape să-şi îndeplinească visul de a ajuta MagiCAMP să aducă bucurie în sufletele copiilor loviţi de boli crunte şi alte nenorociri.

Am visat de curand că Vladimir m-a întrebat ce-mi doresc, iar eu i-am răspuns că vreau să ajungă în finală. El mi-a spus că vrea să zboare. Stiu că zborul e metafora ajutorului pe care el vrea să îl ofere copiiilor prin MagiCAMP şi sper ca asta sa fie răsplată efortului făcut în ultimele cinci luni, a scris Alice, iubita lui Vladimir Drăghia, în numele lui.

 

Citește și...