Câștigător Chefi la cuțite 2019. Mihai Munteanu a câștigat concursul de la Antena 1

Publicat: 22/01/2019 | 17:26

Câștigător Chefi la cuțite 2019. S-au încheiat filmările pentru sezonul 6 al emisiunii gastronomice „Chefi la cuțite” și s-a stabilit cine a câștigat. Cine dintre chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu a dat marea lovitură, de data aceasta? Nimeni altul decât Mihai Munteanu din echipa lui Chef Bontea.

Chef Sorin Bontea este marele câștigător al urmăritei competiții de la Antena1! El a avut cei mai buni bucătari, unii fiind „împrumutați” de la „concurență”, potrivit Click. Din păcate pentru Florin Dumitrescu, Sorin Bontea a apelat la bonus cardurile primite și i-a „suflat” și doi concurenți de bază, pe Valentin Dumitrescu și pe Silviu Nedelea, care alături de Mihai Munteanu Munti au format o echipă foarte puternică. Unul dintrei cei trei a plecat acasă cu premiul de 30.000 de euro. Este vorba despre Mihai Munteanu!

Câștigător Chefi la cuțite 2019. Finala se joacă fără roșu!

Toți concurenții din echipa lui chef Dumitrescu au fost eliminați: “Sezonul șase s-a încheiat pentru mine”, a spus Sorin Dumitrescu. El a ieșit din competiție! Astfel, conducătorul echipei roșii a r[mas fără om în finală și fără vreo șansă să câștige.

Lucrurile sunt clare! Bătălia s-a dat între chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu! Iar chef Sorin Bontea a fost învingătorul.

Citește și...