Cât câștigă Delia, vedeta Antena 1, pentru o oră de cântat

Publicat: 21/07/2019 | 12:58
Cât câștigă Delia, vedeta Antena 1, pentru o oră de cântat

Face senzație atunci când apare pe scenă, iar concertele ei se desfășoară, de fiecare dată, la cele mai înalte standarde. Are o voce inconfundabilă, iar piesele sale devin, imediat, hituri. Debordează de energie și, nu în ultimul rând, este una dintre… frumusețile showbizului. 

Delia este o vedetă în adevăratul înțeles al cuvântului, iar prestațiile sale sunt recompensate consistent, indiferent dacă este vorba despre concerte sau despre emisiuni TV. Firește, și veniturile Deliei sunt consistente.

Delia Matache deține firma Deliaevent SRL, care în urmă cu doi ani a avut o cifră de afaceri de 4.629.590 lei și a scos un profit net de 1.632.410 lei. Conform situațiilor fiscale depuse la Ministerul Finanțelor, firma are doi angajați, scrie capital.ro. Pentru o oră de cântat, artista cere 10.000 de euro. Pentru anumite show-uri, cum ar fi cel de anul acesta organizat pentru Zilele municipiului Câmpia Turzii, Delia cere 15.000 de euro.  Cel mai mic tarif este de 3.900 de euro, dar fanii se pot bucura de artistă doar 15 minute.

Pentru nunți și petreceri private, prețul începe de la 19.000 de euro și mai are în portofoliu un spectacol pentru care solicită 90.000 de euro.

Delia
Citește și...