Cum arăta Cătălin Bordea acum 18 ani. Avea păr și …

Autor: A. D.
Publicat: 24/01/2020 | 16:56

Cătălin Bordea este cunoscut publicului atât de pe scena de stand-up, cât și de pe micile ecrane. Are o imagine de băiat rău, plin de mușchi și tatuaje. Însă cu ceva ani în urmă, Bordea arăta total diferit. Avea ceva mai mult păr, cioc și tatuajele nu își făcuseră încă apariția.

Cătălin Bordea a postat pe contul personal de Instagram o fotografie din tinerețea lui, mai exact din 2020. Atunci imaginea lui era foarte diferită de cea de astăzi. Este aproape de nerecunoscut. A existat o vreme când Cătălin avea păr și era foarte mândru de el. Pe lângă poză, a mai scris și un comentariu care îi descria poziția de la acea vreme. Era tânăr și avea multe visuri.

„2002. Aveam trei țigări Winchester, o sticlă de American Cola și locul meu pe centură. Viața era frumoasă. ”, a scris Cătălin Bordea în completarea fotografiei. Fanii s-au amuzat copios când au văzut fotografia și au lăsat tot felul de comentarii amuzante. (CITEȘTE ȘI: CHIAR E O SURPRIZĂ! CINE SUNT NAȘII LUI CĂTĂLIN BORDEA ȘI AI SOȚIEI SALE, LIVIA. GESTUL NEAȘTEPTAT FĂCUT DE COMEDIANT ÎN FAȚA PREOTULUI)

Cătălin Bordea a făcut pasul cel mare

Cătălin Bordea a făcut pasul cel mare. Recent s-a căsătorit cu Livia, cea alături de care avea o relație de mulți ani. La nuta celor doi au fost prezenți prietenii apropiați și familia celor doi. Evenimentul a fost unul atipic , ce nu a respectat convețiile unei nuți clasice.

„Nevastă-mea de şapte luni nu doarme pentru că ea plănuieşte totul. Şi apoi când pleacă în oraş stă patru ore şi când vine o întreb: ce-ai făcut patru ore. Îmi răspunde: am stabilit furculiţele”, declara Cătălin înainte de nuntă.

După fericitul eveniment cei doi proaspeți căsătoriți au plecat într-o lună de miere pe crea au așteptat-o de mult. Destinația aleasă a fost Maldive, unde Cătălin și Livia s-au bucurat de soare și de nisipul fin.

Citește și...