Cât de penibil! Un procuror din Iasi a făcut ASTA in timpul audierilor! Era beat, a pus capul pe masă si…

Publicat: 25/10/2013 | 11:50
Cât de penibil! Un procuror din Iasi a făcut ASTA in timpul audierilor! Era beat, a pus capul pe masă si…

Procurorul Alexandru Pavel va intra in istoria procuraturii din Iasi. Bărbatul a venit la audieri beat la munca si a adormit in timp ce făcea audieri.

Colegii lui au recunoscut că in dimineata respectivă l-au văzut pe Pavel ametit, asta după ce cu o altă ocazie bărbatul a venit la muncă atât de beat, incât nu s-a putut ridica de pe scaun.

Procurorul a adormit cu capul pe masă chiar in timp ce o femeie venise la el pentru solutionarea unui caz.

„Nu mi-a zis nimic. Pur si simplu a pus capul pe masa si a adormit. Nu mi-am dat seama ce s-a intamplat. In prima faza, m-am speriat foarte rau si n-am stiut cum sa reactionez”, a declarat justitiabilul la audierile care au avut loc ulterior. Femeia a iesit din biroul procurorului si a cerut ajutorul unor alti procurori. Cativa dintre colegii procurorului Pavel au venit in biroul acestuia speriati. In scurt timp, si-au dat seama ca dormea de-a binelea, mai scrie sursa citată.

Iar acestea nu sunt singurele gafe ale procurorului Alexandru Pavel. In cazierul profesional se mai retine faptul ca a cautat intr-un timp record, de 6 ani, un hot care furase doua vaci, scrie bzi.ro.

Membrii Inspectiei Judiciare analizează acum acest caz.

 

C.V.

 

 

 

 

Citește și...