Cătălin Botezatu a făcut mărturii dureroase la capela în care este depus Răzvan Ciobanu

Publicat: 01/05/2019 | 23:15
Cătălin Botezatu a făcut mărturii dureroase la capela în care este depus Răzvan Ciobanu

La capela unde este depus trupul neînsuflețit al fostului designer și-au făcut apariția mai multe vedete, printre ele și Cătălin Botezatu. Acesta a vorbit despre ce a însemnat Răzvan Ciobanu pentru el. 

Cătălin Botezatu a ajuns în această seară la capela unde este depus trupul fără viață al lui Răzvan Ciobanu. La o emisiune de televiziune, celebrul designer a vorbit despre ceea ce a însemnat Răzvan Ciobanu pentru el.

Am venit să ne luăm rămas bun, vom veni și mâine…ne pare rău, rugăm pe toată lumea să respecte durerea familiei.
Un băiat bun cu un suflet extraordinar, un copil minune al modei românești, un copil care a făcut și bune și rele dar care acum ar trebui să fie iertat, pentru că acum de asta am venit aici, să ne luăm la revedere de la el să ne ierte pe noi, să-l iertăm și noi pe el, daca au fost mici probleme și să-i spunem că ne va fi dor de el, să ne amintim de el așa cum era el cu adevărat” a spus Cătălin Botezatu.

Citește și UNDE ȘI CU CINE S-A AFLAT ÎN NOAPTEA DE ÎNVIERE + CINE A PLĂTIT ”NOTA” DE 14.000 LEI LA ULTIMUL PARTY LA CARE A PARTICIPAT CREATORUL DE MODĂ 

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineața, în urma unui accident rutier produs la ieșirea din Săcele spre Năvodari, pe DN 22 B, județul Constanța. Acesta era singur în mașină și, din cauza vitezei, a ieșit de pe carosabil, lovind mai mulți copaci.

 

Citește și...