Cătălin Botezatu a spus adevărul despre soțul bătăuș al Biancăi Drăgușanu: „Ne știm, este un…”

Publicat: 06/12/2019 | 10:56

Celebrul designer Cătălin Botezatu și-a sărbătorit ziua de naștere, iar atmosfera a fost, firește, demnă de un asemenea eveniment cu ștaif. Invitați ”cu nume”, petrecere la superlativ și, bineînțeles, ocheade aruncate către Bianca Drăgușanu și partenerul ei de viață.

”Telenovela” în care cei doi sunt personaje principale este departe de a fi încheiată, lumea showbizului încercând că pronosticheze ce se va întâmpla în viitorul apropiat. Totuși, din acest punct de vedere, surprizele s-au ținut lanț, de fiecare dată, iar Cătălin Botezatu a mărturisit că i-a invitat ”împreună” și că îl respectă foarte mult pe partenerul de viață al Biancăi Drăgușanu. Mai mult, Bote l-a caracterizat pe soțul Biancăi drept un ”băiat educat, extraordinar, cu bun simț”.

I-am invitat împreună, noi ne avem foarte bine, indiferent cu cine ar fi Bianca, îi respect iubitul, soțul. Alex Bodi s-a comportat ireproșabil. Ne știm, el este client fidel al magazinului meu. Este un băiat educat, extraordinar, cu bun simț. Nu știu ce se întâmplă între ei și nu mă implic, fiecare știe ce are acasă”, a declarat Cătălin pentru viva.ro.

”Cineva din fața mea a frânat brusc”

Miercuri, în zona Barbu Văcărescu, mașina lui Cătălin Botezatu a lovit mai multe autoturisme după ce sistemul de frânare s-a declanșat automat blocând roțile autovehiculului.

A fost un accident ușor. Mașina pe care o am are un sistem de frânare mai nou. Datorită senzorilor, atunci când alte mașini frânează brusc în apropiere, frânează și ea. Asta s-a întâmplat și ieri. Cineva din fața mea a frânat brusc și a vrut să intre fără să se asigure. Mașina mea a frânat, sistemul blochează și roțile și n-a mai putut fi controlată și a ajuns să se învârtă singură. Așa se întâmplă în asemenea momente. Cam asta a fost tot”, a spus Cătălin Botezatu.

Citește și...