Cătălin Botezatu, de urgență la spital! Primele declarații ale designerului despre diagnosticul primit: “S-a agravat brusc, în câteva ore”

Publicat: 20/08/2019 | 14:20

Cătălin Botezatu a ajuns de urgență la Sanador, cel mai performant spital privat din România. În urmă cu puțin timp, celebrul designer a făcut primele declarații ale designerului despre diagnosticul primit din partea medicilor și și-a liniștit apropiații și fanii.

Citește și: Cum a reacționat Cătălin Botezatu după ce a aflat că fosta lui iubită s-a măritat cu Alex Bodi: “Bianca Drăgușanu este o…”

Cătălin Botezatu, de urgență la spital! Primele declarații ale designerului despre diagnosticul primit

În vârstă de 52 de ani, Cătălin Botezatu a fost internat de urgență, după ce s-a simțit foarte rău în cursul zilei de ieri. Medicii de la clinica privată unde designerul a mers l-au supus la mai multe analize și i-au administrat un tratament medicamentos. Într-o postare făcută puțin după ora 14:00, el a mărturisit că își neglizează de multe ori sănătatea, având un program extrem de încărcat. Astfel, ieri, în loc să se urce în avionul care l-ar fi dus în Singapore, unde își plănuise o vacanță, el a stat într-un salon de la Sanador, unde problema lui de sănătate a fost gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la mai performant spital privat din România. Deocamdată, creatorul de modă nu a dezvăluit diagnosticul primit, menționând doar că: “o problemă minoră s-a agravat brusc”.

Citește și: Care e relația dintre Cătălin Botezatu și Iulia Albu. Totul a început când erau colegi la Kanal D

“Călător cu treburi prin lume, îmi neglijez deseori sănătatea. Așa că ieri, pregătindu-mă pentru un zbor lung spre Singapore, am fost nevoit să fac o «escală» la Spitalul Sanador. O problemă minoră s-a agravat brusc, în câteva ore. Fără ajutorul dlui doctor Gîngu Constantin, medic primar urolog, ar fi trebuit să anulez totul. Un control pe care îl credeam a fi de rutină s-a transformat într-o internare ad-hoc. Medicație, analize, explicații, știință pură și profesionalism – toate mixate intensiv m-au pus rapid pe picioare. Ne vedem zilele viitoare, după ce răsucesc câteva fuse orare. Va pup și va doresc o zi frumoasa! ???❤️❤️❤️❤️#SpitalulClinicSanador#SanatateaCaStilDeViata este mesajul scris de Cătălin Botezatu pe pagina lui de Facebook.

Citește și...