CĂTĂLIN BOTEZATU ‘’pofteşte’’ la ROXANA NEMEŞ? Uite ce fantezii are designerul:,,Aş întinde-o pe o masă goală…‘’

Publicat: 17/03/2017 | 12:07

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai vânaţi burlaci din showbiz-ul autohton. Bărbatul a fost mereu un cuceritor şi admiră de fiecare dată o femeie frumoasă. Bărbatul are numai cuvinte de laudă la adresa Roxanei Nemeş şi a dezvăluit ce ar face cu blonda.

,,Roxana arată bine, este ca o nimfă, ca o sirenă cu corpul ăla. Aş întinde-o pe o masă goală, cu tot felul de mâncăruri asiatice şi noi ne-am servi de pe ea. Eu aş mânca direct cu gura, fără beţe (n.r. râde)’’, a spus Cătălin Botezatu despre Roxana Nemeş, la emisiunea „Super cireaşa de pe tort”, difuzată în această sâmbătă de la 20:30, la Prima Tv.

Cătălin Botezatu are probleme cu inima şi se pare că ritmul de viaţă agitat îşi pune serios amprenta asupra sănătăţii sale. Creatorul de modă a mărturisit că atunci când face excese, se simte imediat. Acesta a dezvăluit că în urmă cu trei săptămâni a ajuns din nou în Turcia pentru a se trata.

”Când fac excese, se simte. Am fost la un control la Cluj şi mi-au fost descoperite mici probleme pentru care am ajuns din nou la turci, dar e OK”, mărturisea Cătălin Botezatu.

 

Citește și...