Cătălin Botezatu, prima reacție după ce mașina sa a fost implicată într-un accident rutier: „A ajuns să se învârtă singură!”

Publicat: 05/12/2019 | 10:24

Mașina lui Cătălin Botezatu a fost implicată miercuri într-un accident ușor în Capitală: ”n-a mai putut fi controlată și a ajuns să se învârtă singură”, a explicat creatorul de modă.

Accidentul a avut loc miercuri în zona Barbu Văcărescu. Mașina lui Cătălin Botezatu a lovit mai multe autoturisme după ce sistemul de frânare s-a declanșat automat blocând roțile autovehiculului.

A fost un accident ușor. Mașina pe care o am are un sistem de frânare mai nou. Datorită senzorilor, atunci când alte mașini frânează brusc în apropiere, frânează și ea. Asta s-a întâmplat și ieri. Cineva din fața mea a frânat brusc și a vrut să intre fără să se asigure. Mașina mea a frânat, sistemul blochează și roțile și n-a mai putut fi controlată și a ajuns să se învârtă singură. Așa se întâmplă în asemenea momente. Cam asta a fost tot”, a spus Cătălin Botezatu.

Creatorul de modă a explicat și că în momentul accidentului nu se afla la volan: ”Nu eram în mașină, eram la filmări”.

Botezatu spune că nu e vorba de pagube în urma ciocnirii și că totul a fost cauzat de condițiile de trafic: ”un sistem care practic e bun dar, în România, dacă nu sunt șosele și parcări… Problema cea mai mare a fost că degeaba a frânat pentru că erau foarte multe mașini parcate în scuarul de pe linia de tramvai care nu funcționează și atunci s-a lovit de unele dintre ele”.

Citește și...