Cătălin Botezatu rupe tăcerea! A spus adevărul despre relația lui cu fiul Zinei Dumitrescu

Publicat: 03/04/2019 | 12:35

Zina Dumitrescu s-a stins din viață în urmă cu aproape o săptămână, iar vestea că fiul ei, Cătălin Negreanu, a incinerat-o, a șocat pe toată lumea, deoarece nimeni nu știa că celebra creatoare de modă și-ar fi dorit acest lucru. Cătălin Botezatu a rupt tăcerea și a spus adevărul despre relația cu fiul Zinei Dumitrescu. Designerul a vorbit foarte frumos despre el și consideră că nu ar avea motive să fie gelos pe el.

Niciodată nu au existat invidii între mine și Cătălin Negreanu! Din contră, pe vremea când lucram amândoi ca manechini, eram foarte buni prieteni, apoi, ne-am mai întânit accidental de câteva ori și ne-am purtat ca niște oameni civilizați! Nu știu dacă Zina vorbea mai mult despre mine, poate chiar și în fața lui, cu un scop anume, cred că o făcea să îl motiveze, nicidecum din alte motive. Iar în ceea ce mă privește, se mândrea efectiv cu mine, de cine sunt, de realizările mele, se mândrea cu faptul că eu am ajuns foarte sus. În ultima perioadă, ea se lăsase de modă și era normal că privea ca un spectator! Sincer, pe mine mă vedea ca pe un om cu care lucrase, o persoană pe care ea își pusese o amprentă pozitivă și normal că asta era poate satisfacția sa!”, a declarat designerul pentru Wowbiz.ro.

Nu cred Zina și-ar fi dorit să lovească în Cătălin, fiul ei natural, pe care îl iubea enorm, prin mine. Niciodată! Repet, poate mă dădea ca exemplu doar ca să îl motiveze puțin! Atât! Am spus-o și o spun, Cătălin este un băiat minunat, îl respect, indiferent ce s-a întâmplat acum și îl voi respecta și în viitor, datorită mamei Zina, pardon doamnei Zinei, îi spun așa să nu se mai interpreteze! Dacă vreodată va avea nevoie de ajutorul meu, îl va avea fără să mă gândesc la ce o să interpreteze lumea sau la ce s-a întâmplat zilele acestea”, a conchis creatorul de modă.

Ce cuvinte a putut să îi scrie Cătălin Botezatu, pe coroana funerară, Zinei Dumitrescu

Moartea Zinei Dumitrescu a lăsat un loc gol în sufletele tuturor celor care au cunoscut-o și au iubit-o. Cătălin Botezatu a dorit să lase un mesaj de adio la trecerea în neființă a ”Mamei Zina”.

Cătălin Botezatu a trimis o coroană de flori şi a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de socializare: „Zina Dumitrescu este dincolo de tot ceea ce aş putea fi eu vreodată. Ea n-a murit, fiindcă nu poate să moară. Mama Zina este dincolo de suferinţa omenească, dincolo de vanitate, de tristeţe sau de glorie. Ştiu că a trăit frumos, pentru că e un om uluitor, extraordinar, un om frumos şi bun în adevăratul sens al cuvântului. Orice aş spune despre ea este prea puţin. Singurul meu regret e că acum, când este printre îngeri, nu mai pot s-o îmbrăţişez. Pentru mine, nu va fi niciodată o amintire, va fi întotdeauna a doua mea mamă”.

Citește și...