Cătălin Dobrescu, prima reacție după ce Oana Radu a acceptat să devină soția lui. “Nu sunt întotdeauna ușor de mulțumit, dar…”

Publicat: 21/02/2020 | 18:38

Oana Radu are motive să zâmbească din nou. La doar câteva luni după ce Alin, fostul iubit, a încetat din viață, vedeta pare că și-a refăcut viața. A început o relație cu Cătălin Dobrescu care, recent, a cerut-o în căsătorie.

Oana Radu a dat vestea cea mare, iar, ulterior, iubitul ei a oferit și prima reacție, pe contul personal de socializare. Acesta a urcat un mesaj în care îi transmite partenerei sale că arde de nerăbdare ca aceasta să-i devină soție.

Știu că nu sunt întotdeauna ușor de mulțumit din cauza personalității mele perfecționiste, dar apreciez că încerci mereu. Îți mulțumesc că ești întotdeauna alături de mine, abia aștept să te răsfăț! ❤️❤️❤️”, a scris Cătălin Dobrescu pe Instagram.

“Nu-mi vine să cred cât sunt de fericită!”

Dragilor, vreau să vă spun ceva, dar nu ştiu cum să încep. Mai ţineţi minte că am postat eu un inel pe care mi-l doream foarte mult? Atunci vă spuneam că dacă vreodată voi fi cerută în căsătorie, cu inelul ăla voi fi cerută. Şi story-ul acesta nu este degeaba că uitaţi-vă ce am pe deget. Dacă vă întrebaţi de ce îl am pe deget, nu mi l-am luat singură. Da, am fost cerută în căsătorie. Nu-mi vine să cred cât sunt de fericită. Cătălin m-a cerut în căsătorie şi am spus da”, a spus anunțul făcut, în primă fază, de Oana Radu pe Instagram.