Cătălin Moroșanu, prima reacție după ce Daniel Ghiță l-a făcut “prost și milog”

Publicat: 18/03/2019 | 12:00

Scandalul dintre Daniel Ghiță și Cătălin Moroșanu continuă la intensitate maximă. Cei doi luptători se ”înțeapă” de la distanță, în loc să ajungă în ring, însă pentru asta ar fi nevoie de ambele părți. Una dintre ele, respectiv Cătălin Moroșanu, găsește tot felul de modalități pentru a transmite că nu va lupta împotriva lui Ghiță. 

Daniel Ghiță a dezvăluit cu ce alți sportivi vrea să le lupte în viitor, ocazie cu care i-a dat o nouă poreclă lui Cătălin Moroșanu.

Badr Hari, Rico Verhoeven, Saki, Benny Adegbui şi Moropinocchio. Pe ultimul nu îl consider sportiv de performanţă. Eu zic să îşi schimbe porecla. Iepuraşul  din Carpaţi? Iepuraşul de la Ferma Vedetelor sau Iepuraşul sau Chilo din Carpaţi? Îmi tot trimit fanii mii de mesaje şi îmi dau dreptate. Eu spun lucrurilor pe nume, aşa cum sunt”, a spus el.

”Plânge și se vaită ca muierile”

Mai mult, Daniel Ghiță a tras concluzia că Moroșanu, prin atitudinea adoptată, este ”prost și milog”. Plus că ”plânge şi nu se vaită ca muierile pe la TV”.

Reacția lui Cătălin Moroșanu a venit doar pe pagina sa de Facebook. Și constă într-o fotografie în care apare alături de soție. Semn clar că familia este mult mai importantă, iar ”Moartea din Carpați” preferă să aibă o viață liniștită și… domestică. Nu ripostează, nu dorește să dea vreo replică și este clar că nici nu se pune problema vreunei partide între cei doi.

#familie #morosanu”, a scris Cătălin Moroșanu în dreptul fotografiei respective.

Citește și...