Cătălin Moroșanu, revoltat de videoclipul cu minora din Târgu Jiu agresată de alte fete! „Am fost și eu victima unor astfel de situații”

Autor:
Publicat: 10/09/2020 | 16:39
Cătălin Moroșanu, revoltat de videoclipul cu minora din Târgu Jiu agresată de alte fete! „Am fost și eu victima unor astfel de situații”

Cătălin Moroșanu s-a arătat impresionat de cazul copilei de 13 ani din Târgu Jiu care a fost bătută și umilită de alte fete. Sportivul a mărturisit că și el a fost victima unor astfel de situații, care te pot marca destul de rău.

Pentru că știe ce înseamnă să trăiești pe pielea ta astfel de moment cumplite, Cătălin Moroșanu a încercat mereu să lupte cu bullyinng-ul. Mai mult, acesta a și condus în ultimul an o campanie națională anti bullying în școli, cu speranța că fenomenului i se va pune capăt cândva. (CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN MOROȘANU CANDIDEAZĂ PENTRU O FUNCȚIE DE CONSILIER LA GALAȚI. CARE ESTE CEL MAI MARE VIS AL SPORTIVULUI)

Cătălin Moroșanu a reacționat pe rețelele de socializare după ce a văzut videoclipul și le-a mărturisit urmăritorilor săi că și el a fost victima unor astfel de incidente nefericite. Acesta a  povesti că atunci când era mic a întâlnit copii care îl umileau și-l jigneau, făcându-l să se simtă inferior.

„Din păcate, bullyinng-ul a devenit tot mai predominant în societate. (…) În copilărie, am fost și eu victima unor astfel de situații. Eram un copil de la țară, care nu avea un statut, iar ceilalți încercau de fiecare dată să mă jignească și să le fiu inferior. Mă simțeam neputincios de fiecare dată”, a scris luptătorul pe Facebook.

Sportul de performanță, salvarea lui Cătălin Moroșanu

De asemenea, Cătălin Moroșanu a recunoscut că lucrul ce l-a ajutat să depășească acele momente a fost sportul de performanță. Care i-a dat încredere în forțele proprii și l-a făcut să se detașeze de răutățile celor din jur. (VEZI ȘI: CĂTĂLIN MOROȘANU A FĂCUT MARELE ANUNȚ! LUPTĂTORUL ÎȘI DOREȘTE SĂ FIE DIN NOU TATĂ. „NE MAI DORIM UN FRĂȚIOR SAU O SURIOARĂ PENTRU FATA MEA”)

 „Totul s-a schimbat când am început cu sportul de performanță. Sportul mi-a dat încredere în puterile mele, m-a făcut mai responsabil și mi-a arătat o direcție în viață. (…) Sportul te educă în cel mai pozitiv mod cu putință, transformându-te din victimă într-un adevărat luptător. Atenție, nu un viitor agresor, ci un om care se poate adapta situațiilor din societate”, a mai spus sportivul.