Cătălin Moroșanu și-a văzut visul împlinit: „Mă înclin în fața voastră! După aproape o săptămână…”

Autor: T.S
Publicat: 09/04/2020 | 17:27
Cătălin Moroșanu și-a văzut visul împlinit: „Mă înclin în fața voastră! După aproape o săptămână…”

Cătălin Moroșanu și-a visul visul împlinit. La două săptămâni după ce l-a cunoscut pe Sergiu, tânărul care parcurs în mijlocul pademiei cu un cal 30 de kilometri pentru a ajunge la Maternitatea de Iași pentru a îi duce ultimului său copil scutece, sportivul a reușit să îi mute pe noul tătic și familia lui în casă nouă.

Sergiu Ion Ciobotariu are 22 de ani care a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a ajunge la soţia lui, care îl făcuse din nou proaspăt tătic. Este din Răducăneni, tânărul locuia în cartierul Dallas din Iași împreună cu familia sa în condiții inumane.

Campanie emoționantă de strângere de fonduri

Luptătorul de K1 a făcut și el, impresionat de povestea lui Sergiu, tot ce i-a stat în putință pentru a îi ajuta să pună un acoperiș deasupra capului.

„Pentru că mi-am dorit să vă ofer informații concrete, pot să vă anunț că, de astăzi, Sergiu și familia lui au o casă a lor.

O casă cu trei camere și bucătărie, îndeajuns pentru ca el, soția și cei trei copii să locuiască în condiții decente. Am avut în total, 42.600 de euro toți banii.

Și, ca să vedeți cum lucrează Divinitatea prin oameni. După aproape o săptămână în care am căutat o mulțime de variante pentru o casă, am găsit cea mai bună opțiune la familia Pîslaru din Valea Ursului.

O familie cu 5 copii, care avea la rându-i nevoie de bani deoarece își dorea să se mute într-un alt județ.

Oameni cu credință în Dumnezeu, care aflând povestea lui Sergiu, au hotărât ca în prețul casei, de 37.000 de euro, să lase și mobilierul.

S-au semnat și actele

Astfel, după ce astăzi au semnat actele de vânzare-cumpărare, Sergiu și familia lui se vor muta de mâine și vor începe o viață nouă la numai câțiva kilometri de municipiul Iași.

Fiindcă nu puteam să uităm de calul care l-a dus pe Sergiu la maternitate, acesta va avea un grajd al său în grădina din spatele casei. O casă pe care noul proprietar nu are voie să o înstrăineze în următorii cinci ani. Mulțumesc Jon Păduraru și biroului notarial Iulia Păduraru pentru că ați acceptat să întocmiți actele pro bono, altfel ar fi însemnat costuri suplimentare.

Și pentru că în cont au mai rămas strânși de voi 5.600 de euro (27.900 de lei), acești bani vor rămâne la dispoziția lui Sergiu pentru a-l ajuta în startul unei noi vieți.

În aceste vremuri grele, am fost impresionat de oamenii simpli care s-au implicat pentru a-l ajuta pe Sergiu. Din puținul lor, au arătat că românii sunt oameni puri și împreună putem reuși tot ceea ce ne propunem. Mă înclin în fața voastră, oameni buni Sergiu vă mulțumește din suflet!🙏🏻”, a scris sportivul pe Facebook.

Citește și...