Cătălina Ponor, în stare de șoc: „A avut o hemoragie în timpul intervenţiei”

Publicat: 02/02/2019 | 10:43
Cătălina Ponor, în stare de șoc: „A avut o hemoragie în timpul intervenţiei”

Cătălina Ponor a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor, iar intervenția acestora a survenit exact la momentul potrivit. Din fericire, nu Cătălina a ajuns pe masa de operație, ci animalul ei de companie, un labrador la care ține foarte mult.

Cătălina Ponor a povestit întreaga întâmplare în timpul emisiunii ”Stăpânii vedetelor” de la Antena Stars, mărturisind și că a trecut prin momente cumplite la u moment dat.

„A avut o hemoragie în timpul intervenţiei şi m-a cam speriat atunci… Îmi tremurau, pur şi simplu, şi mâinile, şi picioarele. Îmi tremurau mâinile pe volan, abia mai conduceam. Trebuia să merg repede după o pungă de sânge. Am alergat tot oraşul. Noroc că medicii au fost foarte buni profesionişi şi au ştiut ce să facă. Au reuşit să o stabilizeze şi să oprească hemoragia, nu a mai fost nevoie de punga de sânge, deşi eu făcusem deja rost de ea. M-am speriat…”a declarat Cătălina Ponor.

Cătălina Ponor, alături de animalele favorite

Citește și: CUM ARATĂ CĂTĂLINA PONOR ACUM, LA UN AN DUPĂ CE S-A RETRAS DIN GIMNASTICĂ. CORPUL EI S-A MODIFICAT

Cătălina Ponor s-a născut pe data de 20 august 1987, la Constanța. A participat la Jocurile Olimpice 2004 din Atena, Grecia și în 2012 la Olimpiada de la Londra. La Atena a câștigat medalia de aur, ca membră în echipa română de gimnastică. De asemenea, ea a câștigat la aceeași olimpiadă medalii de aur la bârnă și sol.

La Campionatul European de Gimnastică din 2017 Uniunea Europeană de Gimnastică a anunțat declasarea cu jumătate de punct a dificultății exercițiului de la sol, la câteva ore de la terminarea concursului, locul ei în finală fiind luat de nemțoaica Pauline Schaefer.

Citește și...