Cătălina Stambol, testată pentru COVID-19 după ce iubitul ei a fost depistat pozitiv! A fost stare de alertă la clubul de fițe din Iași de care se ocupă

Publicat: 15/07/2020 | 09:15

Fotomodelul Cătălina Stambol s-a testat pentru COVID-19 după ce iubitul ei a fost depistat pozitiv. Tânăra vedetă a oferit un interviu în legătură cu această situație și a vorbit despre starea sa de sănătate. Când s-a aflat vestea că partenerul ei a contractat boala rară din China, în clubul de fițe din Iași în care aceasta organizează evenimente s-a creat o stare de alertă.

Descoperă și: Unul dintre jurații de la Te cunosc de undeva, infectat cu virusul SARS-CoV-2: “A fost internat și…”

Cătălina Stambol, testată pentru coronavirus după ce iubitul ei s-a infectat

În vârstă de 25 de ani, Cătălina Stambol ocupă funcția de specialist marketing la clubul Time Out din Iași, iar atunci când nu este ocupată cu ședințele foto sau cu prezentările de modă, ea organizează petreceri fastuoase în localul unde este angajată. Zilele acestea, tânăra a semănat panică în rândul colegilor și apropiaților, după ce s-a aflat că iubitul ei a contractat SARS-CoV-2. Șefii vedetei au rugat-o să se testeze și să comunice dacă s-a infectat sau nu cu temutul virus care a apărut în China.

“Așa este, el a fost depistat pozitiv, dar eu sunt perfect sănătoasă. Am făcut testul și a ieșit negativ. El lucrează foarte mult, avem program diferit de lucru și, din cauza programului încărcat, nu ne-am văzut în ultima vreme. El stă la părinții lui, eu stau la casa mea și, în felul acesta, nu ne-am întâlnit în ultima perioadă. El a intrat în izolare imediat după ce a fost depistat pozitiv, iar la scurt timp am făcut și eu testul, care a ieșit negativ”, a povestit Cătălina Stambol pentru bzi.ro.

Citește și: Țara care a raportat zero noi decese cauzate de coronavirus în 24 de ore. În plină criză, Belgia a avut cea mai mare rată a mortalității din lume

Bogdan F., iubitul Cătălinei Stambol, este manager de departament la un magazin de bricolaj din Iași. Tânărul a fost contactat telefonic și a dezvăluit următoarele: “Așa e. am fost depistat pozitiv cu coronavirus. Nu am fost la Time Out sau în alte localuri de dinainte să fi contractat virusul”, conform sursei citată mai sus.

Nu rata: Anamaria Prodan, suspectă de coronavirus?!? A stat lângă unchiul său, depistat pozitiv. Impresara a făcut circ la 112

“El a luat virusul de la (…), toată lumea știe asta. Nu a venit în locat în ultimul timp. Când am auzit, vă dați seama că nu am riscat și am rugat-o pe Cătălina să își facă testul înainte să vină la job”, au declarat reprezentanții clubului Time Out din Iași, potrivit bzi.ro.

Patronii localului se află într-o vacanță peste hotare, însă, au fost informați despre ceea ce s-a întâmplat cu iubitul angajatei lor.