Câte clase are, de fapt, Daniela Crudu. O să-ți schimbă părerea radical despre vedeta de la Antena 1

Publicat: 19/11/2019 | 10:46

Daniela Crudu rămâne în centrul atenției, chiar dacă nu mai este asistenta-sexy care făcea, la un moment dat, furori pe micile ecrane. Fie că a fost vorba despre iubiții său sau despre operațiile estetice pe care le-a făcut, Daniela își ține fanii aproape, iar amănuntele legate de viața ei sunt căutate și ”consumate” de toți cei care urmăresc ceea ce se întâmplă în showbiz.

Spre surprinderea multora, Cruduța nu a tratat școala cu indiferență. Chiar dacă mulți o privesc cu scepticism atunci când vine vorba despre studii, adevărul este de partea vedetei. A fost elevă a Liceului Economic nr. 4 din București. Ulterior, Daniela a devenit studentă la o universitate particulară din București, dorindu-și să obțină o diplomă în Jurnalism. Și chiar a reușit, obținând note mari. ”Studenta model” Daniela Crudu ar putea să devină jurnalistă, în astfel de condiții, însă – cel puțin deocamdată – are alte planuri.

Daniela Crudu, diplomă de jurnalistă

Daniela Crudu își dorește un copil

Daniela Crudu a lăsat deoparte toate reținerile și a vorbit deschis despre… sarcină. Fosta asistentă TV își dorește să devină mamă, însă, deocamdată, nu a găsit bărbatul potrivit. Se consideră un copil, motiv pentru care are nevoie de un bărbat matur care să-i fie alături. Totuși, Daniela Crudu nu dorește ca acesta să fie foarte bătrând, motiv pentru care a și fixat vârsta potrivită a viitorului tătic – nu mai mult de 40 de ani, declară ea.

“Vreau un copil, mă văd făcând un copil, dar făcând cu un bărbat matur, nu tot cu un copil ca mine. Vreau ca bărbatul să se bucure de spiritul meu tânăr, pentru că un copil nu ar putea să înţeleagă. Aş vrea să fie cu 10 ani mai mare, dar nu e bătrân la 40 de ani. Ar fi perfect”, a spus Daniela Crudu la XNS.

Citește și...