Câți bani cer artiștii ca să cânte la Balul Bobocilor! Andreea Bălan, plătită cu o sumă uriașă pentru 45 de minute de show, iar Ester Peony este la polul opus

Publicat: 16/10/2019 | 23:28

Câțiva dintre artiștii de la noi își rotunjesc luna aceasta sumele uriașe pe care le au în conturi! Și asta pentru că atât în licee, dar și în facultăți se organizează Balul Bobocilor, iar adolescenții, dar și tinerii sunt dornici să aibă alături la petrecere vedete de top! Printre cele care acceptă să facă show în fața elevilor și a studenților se numără: Andreea Antonescu, Andreea Bălan, Ester Peony, dar și băieții de la FreeStay și cei de la Jukebox.

Câți bani cer artiștii ca să cânte la Balul Bobocilor

Andreea Bălan are cel mai mare tarif atunci când acceptă să cânte la un Bal al Bobocilor! Ea urcă pe scenă și face un show de zile mari în fața elevilor sau a studenților și profesiorilor pentru 2.500 de euro… iar concertul ei durează 45 de minute! Colega ei de trupă, Andreea Antonescu, are onorariul la jumătate, iar împreună cele două cântă în schimbul a 5.000 de euro, relatează click.ro.

Băieţii de la Jukebox şi Bella Santiago, câștigătoarea de la “X-Factor”, apar în faţa adolescenţilor pentru 2.500 de euro, iar membrii trupei FreeStay cer 2.200 de euro pentru 45 de minute de concert. Artista Iulia Dumitrache bate palma cu organizatorii Balurilor Bobocilor pentru 1.500 de euro, iar Elana Ionescu, ex-Mandinga, pentru 1.200 de euro.

Colaj cu Elena Ionescu, Iulia Dumitrache și Emy Alupei © Facebook
 Colaj cu Elena Ionescu, Iulia Dumitrache și Emy Alupei © Facebook

Extravaganta artistă Emy Alupei cere 1.000 de euro pentru o cântare de 45 de minute. Același tarif pentru un show la Balul Bobocilor este valabil și pentru Ester Peony care a reprezentant România la Eurovision anul acesta. Pe numele real Ester Alexandra Crețu, cântăreața s-a născut în 1993 în Câmpulung. Ea și-a petrecut copilăria în Canada, unde a început să studieze jazz-ul la vârsta de opt ani. Patru ani mai târziu, s-a întors în România, unde a fost înscrisă de părinți la Liceul de Artă “Dinu Lipatti” din Pitești, secția Pian. La 13 ani, vedeta s-a transferat la secția chitară clasică și în clasa a IX-a și-a continuat studiile la secția Canto Clasic.

Citește și...