Câți bani încasează lunar angajații Carrefour România. Lista cu salariile actuale pentru fiecare departament

Autor: A. D.
Publicat: 21/01/2020 | 17:50
Câți bani încasează lunar angajații Carrefour România. Lista cu salariile actuale pentru fiecare departament

Carrefour România este unul dintre cei mai mare jucători de pe piața, din comerțul modern, ce are încasări lunare fabuloase. Dar oare ce salarii oferă gigantul angajațiilor săi?

Salariile pe care lanțurile de hipermarketuri le au, se află pe un trend puternic ascendent. Datorită competiției acerbe dintre jucătorii de pe piață, din ultimii ani, creșterile salariale au devenit tot mai dese, iar facilitățiile pentru angajați mai bune. Acum majoritatea retailerilor au majorat salariul mediu net pâna la media pe economie, asta după ce mulți ani casierii și lucrătorii comerciali erau plătiți cu minimul pe economie.

Ce salarii oferă Carrefour în România

Așadar, 2020 aduce pentru angajații Carrefour venituri diferite față de anii precedenți. Un șef raion, angajat full-time, câștigă un salariu net de 1.570 lei, pe lună.  La ceva mai mulți bani ajunge un casier, care are un venit net de 2.118 lei, însă acesta diferă în funcție de experiență și de orașul în care se află hipermarketul, salariul de început fiind de 1.300 lei. Carrefour România plătește un lucrător comercial cu 1.480 lei, iar pe un asistent de vânzări electrocasnice cu 1.325 lei, la care se mai adaugă o valoare de 345 lei din tichete de masă, pe lună și alte bonusuri de 300 lei, pe an.

În magazinele Carrefour, cei care vor să opteze pentru un post de măcelar o să fie plătiți cu 1.950 lei, pe lună, iar cei care își doresc să aplice la un intership o să primească 1.100 lei și tichete de masă în valoare de 200 de lei, pe lună. Pe când un buyer junior poate ajunge la un venit net de 3.000 de lei,  unde se mai adaugă bonusuri de 1.500 lei, pe an și tichete de masă în vloare de 300 de lei, pe lună.

Aceste sunt câteva dintre salariile pe care Carrefour România le oferă angajaților săi în anul 2020. Hipermarketul se află la mijlocul topului, pe piață existând altele care se clasează sub el, dar și alți doi retailerii de vârf care se distanțează cu mult, ambii parte a grupului german Schwarz.

Citește și...