Câți lei a plătit Ionuț pentru o noapte de cazare în Costinești: „Stăm la grămadă!”

Autor: Daria Popa
Publicat: 06/07/2020 | 09:18
Câți lei a plătit Ionuț pentru o noapte de cazare în Costinești: „Stăm la grămadă!”

Redeschiderea sezonului estival, a plajelor și a cluburilor de pe litoral sunt lucruri care i-au făcut pe tineri să ia cu asalt stațiunea Costinești. Preferata tuturor pentru prețurile mici și distracția garantată, această stațiune oferă și în acest an cele mai avantajoase cazări, dar și un sejur pentru toate gusturile turiștilor. 

La fel ca în fiecare an, Ionuț și-a luat gașca de prieteni și a plecat la mare. A ajuns în Costinești, acolo unde știe că distracția este în toi de dimineață și până noaptea târziu.

Întrebat de reporterii de la stirileprotv.ro de ce anume a ales Costineștiul în acest an, tânărul a replicat că în această stațiune se simte cel mai bine și acolo, atât el, cât și prietenii săi sunt extrem de mulțumiți de tot ceea ce li se oferă. Mai mult, prețurile mici de la cazări i-au făcut să fie încântați de sejur.

NU RATA – LITORAL BULGARIA, ÎN 2020. MARE ATENŢIE! CE REGULI TREBUIE SĂ RESPECŢI DACĂ MERGI ÎN VACANŢĂ PE TIMP DE PANDEMIE DE CORONAVIRUS

„Aici venim de mai mulți ani, ne simțim bine. E tineret, distracție… Toată lumea la grămadă în jur de 100 de lei, este bine, nici foarte mult, nici foarte ieftin”a spus Ionuț.

Weekendul acesta au fost 80.000 de turiști pe litoral

n acest weekend, nici mai mult, nici mai puțin de 80.000 de turiști au luat cu asalt litoralul românesc și nu s-au mai respectat sub nicio formă măsurile impuse de autorități, în contextul pandemiei de coronavirus.

CITEȘTE ȘI – CUM VREA EUGEN TEODOROVICI SĂ SALVEZE DE LA DEMOLARE TOATE TERASELE CONSTRUITE ILEGAL PE LITORALUL MĂRII NEGRE. ASOCIATUL SĂU ÎN AFACERI E ADMINISTRATORUL UNUI BEACH BAR FĂRĂ AUTORIZAȚIE, DEȚINUT DE O PSD-ISTĂ DE FRUNTE DIN CONSTANȚA

Deși pericolul epidemiei COVID-19 nu a trecut, iar de la o zi la alta continuă să se înregistreze numeroase cazuri de infectare cu noul coronavirus, românii au luat cu asalt litoralul, terasele, plajele și cluburile. Din această cauză, oamenii legii au luat decizii ferme și vor porni în control în toate locurile frecventate de turiști, pentru a se evita răspândirea noului coronavirus.