Cautat de politisti pentru a fi incarcerat, printul Ratiu a disparut in ceata. Afla ce a facut pentru a-si sterge urmele

Publicat: 07/01/2014 | 00:13
Cautat de politisti pentru a fi incarcerat, printul Ratiu a disparut in ceata. Afla ce a facut pentru a-si sterge urmele

Andrei Prisecaru, cunoscut ca printul Ratiu, cel care a lansat-o in showbizz pe Daniela Crudu, a fost dat de politisti in urmarire dupa ce a fost condamnat la 3 ani de inchisoare, insa barbatul este de negasit.

La sfarsitul anului trecut, atunci cand a fost condamnat pentru proxenetism si lipsire de libertate, Prisecaru se afla in America, la New York , se lauda ca sta la cele mai bune hoteluri si ca are o viata de huzur. Numai ca, la scurt timp dupa ce magistratii Curtii de Apel Constanta au anuntat verdictul, Andrei Prisecaru si-a sters pagina de Facebook, incercand, cel mai probabil, sa-si stearga urmele pentru a nu fi localizat.

In prezent, barbatul care a lansat-o pe Daniela Crudu in showbiz este cautat de politistii din toata tara, iar in momentul in care va fi prins va fi dus la inchisoare pentru a-si executa pedeapsa.

Se distra in America

Andrei Prisecaru are de executat trei ani de inchisoare
Andrei Prisecaru are de executat trei ani de inchisoare

Andrei Prisecaru anunta pe pagina sa de Facebook cu doua saptamani inainte de a fi condamnat ca a plecat in America si ca nu se mai intoarce in tara.
Un lucru este clar, nu mai revin. Adio Romania”, scria el pe pagina sa de socializare. Prisecaru posta la acel moment pe pagina sa poze din SUA si se jura ca el nu face lucrurile de care a fost acuzat. Spunea ca sta la unul din cele mai elitiste hoteluri din New York si posta nota de plata pentru consumatia facuta.
Andrei Ratiu a fost arestat in urma cu trei ani pentru o scurta perioada de timp, dupa ce Tatiana, iubita acestuia de la acea vreme , l-a acuzat ca a sechestrat-o si a obligat-o sa se prostitueze.
Procurorii au sustinut ca Andrei a indemnat-o pe Tatiana sa intretina relatii sexuale platite cu mai multi barbati si ca ar fi cerut jumatate din banii care se incasau. Anchetatorii l-au acuzat ca ar fi sechestrat-o pe tanara timp de mai multe zile, lucru confirmat de judecatorii constanteni, care l-au condamnat pe barbat la trei ani de inchisoare cu executare.

 

 

Citește și...