Caz cumplit în Alba! Un bebeluș de nouă luni a fost lovit în cap cu o drujbă de tatăl său!

Autor: L.N.
Publicat: 14/02/2020 | 17:01

Un nou caz de violență domestică  șochează România! Soțul unei femei din localitatea Roșia de Secaș, județul  Alba, și-a lovit cu bestialitate bebelușul  cu o drujbă. Motivul e halucinant.  Bărbatul crede că nu este tatăl copilului de nouă luni și a decis să-și facă singur ”dreptate”. 

Mama copilului, în vârstă de 24 de ani, a fost cea care a sunat la 112 după ce a văzut cum bărbatul lovește cu sălbăticie copilul. Potrivit femei,  acesta a venit acasă extrem de beat și nervos, vorbind urât și aducând reproșuri soției  pe motiv că el nu este tatăl copilului lor. Femeia le-a povestit disperată totul anchetatorilor.

„Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că, pe fondul consumului de alcool și al unor discuţii legate de paternitatea copilului, bărbatul ar fi devenit violent și, folosindu-se de un motoferăstrău, l-ar fi lovit pe minor în zona capului. Minorul a fost transportat la spitalul din Blaj, de unde a fost transferat la un spital de pediatrie din Sibiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate” au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru violență în familie pe numele tatălui agresiv, dar până acum nu au luat o măsură restrictivă împotriva bărbatului, potrivit Agerpres.

 

Citește și...