Caz cutremurător în Calafat! Un bărbat a fost ucis cu bâtele de patru tineri, iar motivul este halucinat

Publicat: 28/12/2018 | 14:01
Caz cutremurător în Calafat! Un bărbat a fost ucis cu bâtele de patru tineri, iar motivul este halucinat

Crimă oribilă la Calafat, acolo unde un bărbat de 52 de ani a fost omorât în bătaie de patru tineri, trei dintre ei fiind minori. Conform Gazetei de Sud, unul dintre suspecţi are numai 15 ani, doi au 17 ani, iar ultimul 20. Totul s-a petrecut în seara zilei de 19 decembrie, în jurul orei 20.00. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Un bărbat a sunat la poliţie şi a anunțat că l-a văzut pe Iosif Hanc, de 52 de ani, căzut pe strada Popa Şapcă din municipiul Calafat. Sosiți la fața locului, oamenii legii au constatat că bărbatul prezenta leziuni provocate prin violenţă, dar şi că avea încă semne vitale. Victima a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Municipal Calafat, unde a și decedat.

Motivul care a dus la această crimă abominabilă a fost… un cățel.

„În seara zilei de 19 decembrie, în jurul orei 18.00, inculpatul Ţ. Petrişor (15 ani) s-a deplasat cu căruţa la locuinţa bunicii sale pentru a-şi lua căţelul pe care i-l lăsase acesteia în îngrijire pe perioada în care atât el, cât şi ceilalţi membri ai familiei sale au fost plecaţi din ţară. (…) Între inculpat şi concubinul bunicii, victima Hanc Iosif, s-a iscat un conflict, acesta nefiind de acord să-i înapoieze căţelul. Inculpatul şi-a luat căţelul cu forţa, l-a urcat în căruţă şi a plecat acasă, unde i-a povestit fratelui său mai mare, Ţ. Ştefan (17 ani) conflictul pe care l-a avut“, au precizat procurorii doljeni. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Ulterior, cei doi fraţi au chemat doi amici – pe minorul Ştefan B., de 17 ani, şi pe Marius Jianu, de 20 de ani -, iar împreună cu mers acasă la bunica lor.

Un bărbat de 52 de ani a fost bătur până la moarte de patru tineri – foto Gazeta de Sud

Bărbatul de 52 de ani a fost omorât în stradă: ”Au început să o lovească toţi cu obiectele cu care erau înarmaţi, cât şi cu pumnii şi picioarele”

Conflictul a degenerat după ce victima a ieșit în stradă, iar cei patru tineri au mers pe urmele sale.

„La un moment dat, Ţ. Ştefan i-ar fi spus victimei să nu mai fie agresiv cu bunica sa, să nu mai facă scandal, moment în care victima s-a îmbrăcat şi a plecat de acasa. Imediat, cei patru inculpaţi s-au înarmat cu obiecte contondente şi au plecat după victimă, ajungând-o din urmă la o distanţă de cinci case faţă de locuinţa bunicii, unde au început să o lovească toţi cu obiectele cu care erau înarmaţi, cât şi cu pumnii şi picioarele. Victima a căzut pe asfalt cu faţa în jos încă de la prima lovitură aplicată, aşa cum inculpaţii au declarat“, au mai reţinut anchetatorii. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Cei patru au recunoscut că au lovit victima,  însă fiecare a încercat să inducă ideea că aceastanu a decedat ca urmare a loviturilor aplicate de el, ci a celorlalţi inculpaţi. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Citește și...