Caz înfiorător în Rusia! Cadavrul unei fetițe de 7 ani a fost găsit într-un frigider

Publicat: 03/06/2018 | 20:33

Locuitorii dintr-un oraș situat în regiunea rusă Kemerovo sunt în stare de șoc, după ce a fost descoperit trupul fără viață al unei fetițe de doar șapte ani. Cadavrul se afla într-un frigider vechi, care era pe stradă. Anchetatorii încearcă acum să afle dacă este vorba despre un accident – respectiv copila a intrat singură și nu a mai putut să iasă – ori o crimă înfiorătoare. (Console si accesorii gaming)

Descoperirea cutremurătoare a avut loc în orașul Belovo, din Rusia, iar fetița dispăruse de acasă pe 29 mai. Cadavrul a fost găsit într-un frigider vechi de pe stradă, iar fetița plecase la joacă în ziua dispariției, titrează jurnaliștii de la  sputnik.md. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Tatăl fetei a căutat-o până la miezul nopții, când s-a decis să alerteze autoritățile. „Pe data de 2 iunie 2018, în urma acțiunilor comune ale anchetatorilor Comitetului de anchetă și ale colaboratorilor poliției, corpul copilei a fost depistat într-un frigider vechi care se afla în stradă. Pe corpul copilei nu au fost găsite semne de moarte violentăl”, se anunță într-un comunicat de presă.

 

Citește și...