Caz revoltător! O fetiță de 3 anișori a murit înghețată, după ce educatoarele au uitat-o afară, în frig: „Și-au amintit de ea abia după două ore!”

Publicat: 17/02/2018 | 13:57

Tragedie fără margini la o grădiniță din Rusia. O fetiță de doar 3 anișori a murit înghețată, după ce educatoarele care ar fi trebuit să aibă grijă de ea au uitat-o afară. Trupul neînsuflețit al micuței a fost găsit în spatele unei grămezi din curtea grădiniței. În Moscova erau -5 grade, iar fetița a murit de frig. 

Cadrele didactice de la Grădinița 2120 au uitat-o pe fetiță în aer liber, după ce s-au întors de la o plimbare. Deși au chemat o ambulanță, medicii nu au putut decât să constate decesul micuței.  Părinții fetiței, Rizvan Rzayev și Gulnara Shakhadat sunt în stare de șoc.

Cadrele didactice din grădiniță au uitat o fată în vârstă de trei ani în aer liber după o plimbare. Ei și-au amintit de ea abia după două ore”, au declarat surse din interiorul grădiniței, potrivit cotidianului britanic Daily Mail.

Cu toate acestea, educatoarele și profesorii care erau de tură susțin că nu au lăsat-o pe fetiță prea mult timp afară și că fetița nu ar fi murit de frig, ci din probleme medicale necunoscute. Ancheta polițiștilor și autopsia vor stabili cu exactitate care a fost cauza morții fetiței de trei ani, dar din primele informații, oamenii legii cred că ea a murit de frig.

Citește și...