Caz șocant în Dâmbovița! A lovit o mașină, a bătut un pasager și apoi a fugit de la locul accidentului

Publicat: 01/05/2019 | 23:37
Caz șocant în Dâmbovița! A lovit o mașină, a bătut un pasager și apoi a fugit de la locul accidentului

Un tânăr de 20 de ani din Dâmbovița este cercetat de polițiști după ce a produs un accident pe raza localității Vulcana Pandele, l-a lovit pe pasagerul aflat în autorismul avariat și apoi a plecat de la locul faptei. Polițiștii verifică acum dacă permisul pe care îl are fugarul este valabil.

Accidentul a avut loc marți seara pe raza localității Vulcana Pandele. Tânărul în vârstă de 20 de ani a acroșat un alt autoturism, condus de o tănâră în vârstă de 23 de ani, pe drumul județean 712.

Imediat după impact, s-a iscat un conflict între șoferul de 20 de ani și un pasager din a doua mașină. După ce l-a lovit cu pumnul, tânărul a fugit de la locul faptei, fiind identificat mai târziu de polițiști.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului și lovire sau alte violențe. Cercetătile continuă sub supravegherea și coordonarea procurorului de caz”, transmitea Poliția Dâmbovița.

La scurt timp, instituția a venit cu noi precizări, menționând că victima agresată nu vrea să depună plângere, în timp ce șoferul fugar a prezentat totuși un permis de conducere emis de autoritățile din Marea Britanie. Polițiștii urmează să verifice autenticitatea documentului adus de tânăr.

Citește și...