Caz tragic în Ploiești! Un elev s-a aruncat în faţa trenului. Adolescentul a murit pe loc

Autor: A. D.
Publicat: 25/05/2020 | 14:22
Caz tragic în Ploiești! Un elev s-a aruncat în faţa trenului. Adolescentul a murit pe loc

Un adolescent în vârstă de 17 ani din Ploieşti a fost protagonistul unui eveniment tragic. Băiatul a decis să își pună capăt zilelor și s-a aruncat în fața trenului. În urma impactului nu a mai existat nicio șansă pentru tânăr.

Un elev al Colegiului Pedagogic ”Regina Maria” din Ploieşti a decis că nu mai are pentru ce să trăiască, așa că s-a sinucis, aruncându-se în fața trenului. Tragedia s-a petrecut duminică, aproape de miezul nopţii, între staţiile CFR Buda şi Floreşti, pe raza judeţului Prahova, potrivit adevărul.ro.

Firul evenimentelor a fost surprins de mecanicul locomotivei, care a declarat că l-a văzut pe băiat cum se plimba de-a lungul liniei de cale ferată, iar la un moment dat s-a aruncat direct în faţa locomotivei. (CITEȘTE ȘI: ALERTĂ DE INFECTARE CU COVID-19, ÎNTR-UN TREN CFR! PASAGERII AU STAT ÎNGHESUIȚI ȘI NU S-AU RESPECTAT NORMELE DE DISTANȚARE)

Impactul a fost fatal iar băiatul a murit pe loc. Acesta era din Ploieşti, elev în ultimul an al unuia dintre cele mai prestigioase colegii din Prahova. În momentul impactului, avea în spate un rucsac şi telefonul mobil. În buzunarele hainelor poliţiştii nu au găsit niciun bilet de adio. (VEZI ȘI: UN NOU PROGRAM DE ANTRENARE A CÂINILOR! ACEȘTIA SUNT DRESAȚI PENTRU A DETECTA CAZURILE DE COVID-19, CHIAR ȘI LA PACIENȚII ASIMPTOMATICI)

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Transport Feroviar fac cercetări şi urmează să audieze părinţii băiatului. Pentru moment nu se cunoaşte motivul pentru care băiatul a recurs la gestul extrem. Din exterior tânărul părea că care o viață normală și nu se știa că acesta se confruntă cu o problemă, mai ales cu una atât de gravă încât să îl împingă spre sinucidere.

Citește și...