Cazul Caracal. Tonel Pop aruncă bomba! S-au găsit rămășițele unei a treia victime? Ancheta ajunge în Germania…

Publicat: 18/09/2019 | 21:22
Cazul Caracal. Tonel Pop aruncă bomba! S-au găsit rămășițele unei a treia victime? Ancheta ajunge în Germania…

Au fost expertizate oasele găsite în lizieră și în casa lui Gheorghe Dincă, suspenctul principal în cazul răpirii și, posibil, uciderii Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu: INML a publicat raportul final, moment în care Tonel Pop a aruncat bomba!

Pentru că au fost găsite lângă aceste rămăşite alte bijuterii decât ale Luizei şi cum legiştii au confirmat că nu este vorba de Alexandra Măceşanu, avocatul afirmă că  este vorba de o altă victimă.

Institutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici a transmis oasele din lizieră sunt de natură umană şi aparţin unei fete cu vârsta de 15 – 19 ani. În acest context, Tonel Pop a mărturisit că Gheorghe Dincă este autorul mai multor fapte odioase.

În lizieră, spune Tonel Pop, au fost găsite mai multe accesorii care nu îi aparţin Luizei. Dat fiind acest fapt şi, mai mult, confirmarea legiştilor că nu este vorba de Alexandra Măceşanu, avocatul familiei Luizei a ridicat o altă problemă în anchetă: De ce nu-l întreabă nimeni pe Dincă pe cine a omorât şi a dus în lizieră?

De asemenea, Tonel Pop a menţionat faptul că, acum, Gheorghe Dincă nu le mai spune victimelor sale după luni, ci le spune pe numere, scrie spynews.ro.

„Se fac că nu înţeleg orice le povesteşti, orice le spui. În lizieră au fost găsite accesorii care nu au putut fi identificate ca ale Luizei. În prima fază, când s-a dus la lizieră, spunea „fata din luna mai” şi a mai sugerat altă lună. La audieri, în acest moment, nu mai spune de „fata din luna mai”, ci le ia pe cifre. Nu vrea să pronunţe numele, nu-şi asumă. „Fata numărul 1”, „Fata numărul 2” eventual „Fata numărul 3″… La reconstituire, de asemenea, au fost rugaţi de Dincă să nu mai pronunţe numele Luiza şi când a fost întrebat, a spus că nu-şi mai aminteşte numele”, a mărturisit Tonel Pop la România TV.