Cazul Caracal! Viorel Cataramă a pus la bătaie 100.000 de EURO! Crede că Luiza şi Alexandra NU sunt moarte

Autor: A. G.
Publicat: 15/09/2019 | 11:14
Cazul Caracal! Viorel Cataramă a pus la bătaie 100.000 de EURO! Crede că Luiza şi Alexandra NU sunt moarte

Președintele Dreptei Liberale Viorel Cataramă a anunțat că va oferi o recompensă de 100.000 de euro persoanei care va da informații ce vor duce la găsirea și eliberarea Luizei Melencu sau a Alexandrei Măceșanu.

„Încă de la izbucnirea scandalului Caracal, am anunțat că nu pot accepta varianta crimei, așa cum a fost prezentată de autorități. Nici până azi, nu s-au prezentat dovezi, dincolo de orice îndoială, că cele două fete au fost ucise”, a scris Viorel Cataramă, duminică, pe Facebook.

Acesta a mai afirmat că instituțiile statului anchetează varianta crimei, deși opinia publică este tot mai convinsă că este vorba de cazuri de trafic de persoane.

„Instituțiile statului anchetează și investighează cu precădere varianta crimei, fără a ține cont de opinia publică, din ce în ce mai convinsă că suntem în fața unui caz de trafic de persoane. De aceea, anunț pe această cale că ofer o recompensă de 100.000 Euro persoanei care va da informații de natură să conducă la găsirea și eliberarea Luizei sau Alexandrei”, a conchis Cataramă.

Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani) sunt cele două fete care au dispărut după ce au fost luate la ocazie de Gheorghe Dincă. Acesta a mărturisit că le-a omorât pe cele două copile, apoi le-a ars trupurile în butoiul din curte.

Citește și...