Ce a făcut Loredana Chivu în timpul cutremurului. A prins-o seismul în club

Publicat: 28/10/2018 | 11:47

În noaptea de sâmbătă spre duminică a avut loc un cutremur de 5,8 grade pe scara Richter, în România. Seismul a avut loc în zona Vrancea, la ora locală 3:38, la o adâncime de 150 de kilometri, potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Cutremurul a fost resimțit și în București, iar Loredana Chivu și-a văzut, liniștită, de treabă. Pentru că seismul a prins-o pe sexoasa blondină într-un club de noapte din Capitală, unde a luat parte la o petrecere de Halloween.

Înainte să ajungă în localul cu pricina, Loredana Chivu s-a relaxat la un mall din Capitală, în compania a doi prieteni. A fost la film și a vizionat pelicula “Un star s-a născut”.

“Dragostea este în aer, a scris Loredana Chivu pe contul personal de socializare, în timp ce afla la cinema.

Loredana Chivu, probleme cu legea!

Loredana Chivu, una dintre cele mai cunoscute prezențe feminine din showbiz-ul românesc, este implicată într-o controversă fără precedent. Potrivit unor surse judiciare, blonda ar fi bănuită de complicitate la săvârșirea unor infracțiuni prevăzute în articolul 365 din Codul Penal.

Conform unor surse DAS (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) fosta asistentă a emisiunii ”Un Show Păcătos” e foarte supărată din cauza faptului că anchetatorii i-au interzis să comunice și să se apropie de fostul ei iubit, Mihai Colesnicov, bărbatul despre care se zvonește că a implicat-o în mega-scandalul momentului.

Mai mult decât atât, blondina le-ar fi mărturisit apropiaților că îi este teamă că toată această poveste se va termina mai puțin plăcut și va ajunge în spatele grațiilor.

Citește și...