Ce a făcut Ramona Bulcu chiar înainte de a se arunca pe geam. Un martor a povestit scenele zguduitoare: ”A părut că se răzgândește, dar…”

Publicat: 26/04/2019 | 16:34
Ce a făcut Ramona Bulcu chiar înainte de a se arunca pe geam. Un martor a povestit scenele zguduitoare: ”A părut că se răzgândește, dar…”

Un martor a povestit ultimele clipe din viața Ramonei Bulcu, procurorul care s-a aruncat pe geam, de la o înălțime de aproximativ 20 de metri, și a murit. Martorul spune că, la un moment dat, femeia s-ar fi răzgândit să facă gestul capital.

Femeia de 53 de ani a fost văzută de mai mulţi muncitori aflaţi în zonă pe geam, care au încercat să o convingă să intre înapoi în birou. După ce a părut că s-a răzgândit, Ramona Bulcu şi-a făcut cruce şi s-a aruncat. S-a lovit de o cornișă, apoi a căzut pe asfalt.

„Dna procuror care s-a sinucis a deschis geamul de la etajul 5 şi s-a aşezat pe pervaz, cu picioarele afară. A stat aşa câteva minute bune. Nişte muncitori aflaţi în zonă i-au strigat în repetate rânduri să nu cadă, să nu sară, au implorat-o să intre înapoi în birou. Unul dintre ei a sunat la 112 şi a vorbit cu operatoarea în tot acest timp, spunându-i ce se întâmplă. La un moment dat, a părut că se răzgândește şi să intre. Nu a făcut-o. Şi-a făcut cruce şi s-a aruncat. În cădere, s-a lovit de cornișa de deasupra mezaninului, după care s-a izbit de trotuar. A murit câteva secunde mai târziu”, i-a relatat un martor jurnalistului Ovidiu Vanghele, potrivit celor spuse de acesta pe Facebook.

Ramona Bulcu, fost purtător de cuvânt de la Parchetul General, s-a aruncat de la etajul cinci al instituției chiar în Vinerea Mare.

Citește și...