Ce a facut Schumacher inainte de accidentul de schi in care era sa isi piarda viata. Gestul fostului pilot te va impresiona

Publicat: 02/01/2014 | 17:46
Ce a facut Schumacher inainte de accidentul de schi in care era sa isi piarda viata. Gestul fostului pilot te va impresiona

Cotidianul Bild noteaza, joi, ca fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a ajutat-o pe fiica unui prieten, cazuta intr-o zona dintre doua partii, inainte de accidentul de duminica, in care a fost ranit grav, relateaza presa franceza.

Potrivit sursei citate, chiar inainte de a cadea, Schumacher ar fi ajutat-o pe fiica unui prieten si a iesit in acest scop de pe traseul marcat.

Schiurile lui Michael Schumacher s-au lovit de o piatra. Gremanul s-a dezechilibrat si a cazut, lovindu-se cu partea dreapta a capului de alta piatra.

Patru minute mai tarziu, cand echipajul de salvare a sosit la fata locului, Schumacher era constient.

El era confuz, tampla dreapta ii sangera si mai avea o rana ce se intindea pana in spatele capului.

Fostul campion si-a pierdut cunostinta in elicopterul cu care a fost transportat la spital. Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost ranit grav intr-un accident de schi, duminica, in statiunea Meribel.

Germanul a fost operat pana acum de doua ori. Schumacher este in coma indusa, suferind de leziuni craniene, iar miercuri atasatul sau de presa, Sabine Kehm, a anuntat ca starea germanului este stabila.

Schumacher va implini vineri 45 de ani.

R.N.

Citește și...